Cortul romantic din casa sau de afara

posted in: Diverse | 0

Cort romantic

Îţi place tare mult să îţi vezi jumătatea zâmbind şi savurând viaţa, nu-i aşa? Dar parcă mai mult îţi place când tu eşti motivul pentru care se bucură. Atunci hai să vedem cum poţi să o surprinzi plăcut şi săptămâna asta!

Pentru că vine 1 Mai m-am gândit la o surpriză în aer liber, dar care poate fi făcută şi în casă dacă vremea are alte planuri. Este vorba despre o seară mai specială într-un cort drăguţ cum numai în filme vezi.

Şi asta este bine pentru că fiecare visează la o viaţă ca în filme (alea bune şi care ne plac). În plus, asemenea surprize rămân ancorate în minte şi în suflet. De ce? Pentru că sunt create cu dragoste de către cei pe care îi iubim şi fără de care nu am putea să trăim.

Ce este cortul romantic?

Este un cort mai special asemenea celor din fotografiile de mai sus. Este un culcuş confortabil şi simpatic pentru tine şi jumătatea ta. Este un cort creat din diferite materiale care simbolizează iubirea, puritatea, plăcerea, veselia, siguranţa, eternitatea şi tot ce reprezintă dragostea dintre voi doi.

Este un loc unde amândoi vă puteţi relaxa, asculta muzică, povesti, încerca diferite gustări, sta îmbrăţişaţi, săruta şi multe alte activităţi care vă plac.

Mai în detaliu

1. Pentru a crea un astfel de cort nu ai nevoie de multe lucruri. Principalul este materialul fără de care cortul nu ar mai fi cort. Alege ca material o pânză albă sau un fel de perdea.

2. Apoi trebuie să găseşti ceva care va forma structura cortului.

Dacă îl pregăteşti pentru afară ai putea să te foloseşti de creanga unui copac (nu o rupe, ci pune materialul peste ea) sau poţi să legi o frânghie între doi copaci şi astfel obţii o „creangă” la nivelul care îţi trebuie.

Dacă îl pregăteşti pentru în casă, foloseşte-te de mobila sau de celelalte chestii pe care le ai pe acolo. Pune-ţi imaginaţia la treabă şi sigur ai să găseşti ceva.

3. Următorul pas este să îl asamblezi şi să îl faci să semene cu un cort. Ai grijă să fie rezistent ca în timpul „întâlnirii” să nu vă treziţi cu el în cap … deşi ar fi amuzant şi v-ar bufni râsul.

4. La final numai rămâne decât să îl accesorizezi cu beculeţe, saltea sau plapumă, multe perne confortabile, petale de flori şi orice altceva ce crezi că îi lipseşte.

Vizualizează cât de frumos va fi

Imaginează-ţi că îţi legi uşor jumătatea la ochi şi o duci încet la locul unde este amenajat cortul. Cum ajungeţi acolo îi dezlegi eşarfa de la ochi şi îi arăţi ce i-ai pregătit. Îţi dai seama câtă emoţie va simţi.

Parcă şi văd cum sare să te îmbrăţişeze şi să te sărute. Frumos gând şi iată că în curând poate fi chiar realitatea ta.

Aşadar, acest an fă din banalul 1 Mai un 1 Mai de neuitat.

P.S. Am scris articolul de azi făcând referire la cei îndrăgostiţi, însă el poate fi pus în aplicare foarte uşor şi pentru copii. Ideea în mare este aceeaşi, numai că decorul va fi diferit … specific vârstei copiilor şi preferinţelor lor. Sigur cei mici vor fi în culmea fericirii dacă vor primi o astfel de surpriză.

Urez tuturor multe bucurii şi zâmbete cât mai largi.

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa foto1, foto2, foto3-5

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.