Ce puteţi face împreună de Anul Nou dacă v-aţi hotărât să rămâneţi acasă ?

posted in: Diverse | 0

Anul nou romantic

Un An nou mai romantic

A trecut atât de repede luna decembrie … Aşa se întâmplă întotdeauna! Dar ce faci atunci când ţi-ai concentrat atenţia asupra Crăciunului şi ai rămas fară planuri de Anul Nou … sau/şi fără bani?

Nu ai chef de petrecerea prietenului care te-a invitat? Ţi se pare foarte plictisitor să petreci Revelionul alături de rude? Nu mai ai bani pentru a plăti participarea ta şi a perechii tale la petrecerea organizată de un restaurant?

Atunci, stai ACASĂ! Te îngrozeşte ideea? Trebuie să ştii că această alegere poate fi cea mai înţeleaptă dintre toate!

Acum ai ocazia să recuperezi din timpul pierdut departe de perechea ta!

Acum poţi să îi demonstrezi că ea este centrul universului tău!

Acum puteţi să vă dedicaţi unul altuia într-un cadru marcat de simbolistica trecerii în noul an!

Aşadar, citiţi sfaturile noastre şi încercaţi să faceţi un program în care să includeţi cât mai multe dintre activităţile prezentate. Dacă durează prea mult pentru voi, alegeţi două sau trei care ştiţi sigur că vă împiedică să adormiţi devreme.

1. Pregătiţi masa de Anul Nou împreună

Masa de Anul Nou nu trebuie să fie prea bogată. Altfel, imediat ce veţi mânca, veți cădea repede pradă capcanei numită PAT. Nimeni nu îşi doreşte o seară în care să se lupte cu somnul!

Pregătiţi totul pentru două persoane. Folosiți lumânările frumos sculptate şi adunate de-a lungul anilor în vitrine. Şerveţelele colorate, sărutările oferite între aranjarea pe masă a cuţitelor şi aranjarea farfuriilor, precum şi muzica voastră preferată pe fundal, toate sunt obligatorii.

Cum ar trebui să arate o cină romantică de Anul nou aflii AICI.

cuplu_gatit

 2. Agenda de vise şi împliniri

Este timpul, dacă nu aţi făcut-o până acum, să realizaţi propria agendă de vise şi împliniri! O astfel de agendă conţine lista cu planurile voastre pe anul care se încheie şi, în paralel, lista cu realizările efective.

În acest mod, faceţi o retrospectivă a anului 2013 şi rememoraţi principalele evenimente demne de rămas în amintire.

Pregătiţi agenda pentru anul viitor! Acum că sunteţi amândoi, singurei, îndrăzniţi să spuneţi cu voce tare şi să scrieţi pe o nouă pagină planurile pentru anul 2014.

O să vă amuze! Încercaţi să plănuiţi cât mai multe lucruri de făcut împreună, dar cât se poate de realiste. Pregătiţi-vă apoi de confruntarea de la sfârşitul anului viitor! Atunci va fi mult mai haios!

Agenda_de_vise

3. Pozeee!

Ce ar fi să-i faci o surpriză persoanei iubite adunând fotografiile de la toate evenimentele anului?

Uite o altă modalitate de a rememora clipele petrecute împreună şi, de ce nu, separat: un DVD cu pozele cele mai sugestive, haioase, poze care trebuiau şterse şi multe altele. Cu o pungă de cipsuri în faţă sau o salată de fructe 🙂 vizionarea şi comentarea pozelor va deveni o activitate ce va genera zâmbete şi mulţumiri.

cuplu_TV_amintiri_poze

4. Jucaţi-vă!

Cine a zis că jocurile sunt numai pentru copii? Fie că aveţi un Remi, un Monopoly sau doar un pachet de cărţi de joc, profitaţi şi obţineţi de la partener masajul dorit, dansul din buric sau o noapte aprinsă!

Aşadar, cine pierde împlineşte o dorinţă a câştigătorului. Observaţi că am zis dorinţă şi nu pedeapsă. Este important ca dorinţele să fie avantajoase pentru amândoi.

Aţi înţeles ideea! Prin urmare, nu ar trebui să vă surprindă dacă vă sfătuim să planificaţi jocul în ultima parte a nopţii! 🙂

 Cuplu_joc_impreuna_iubiti

5. Pas cu pas

Dacă totuşi nu vreţi să renunţaţi la emisiunile TV ce rulează în seara de Anul Nou, puteţi să vă bucuraţi de ele fără să adormiţi din lipsă de activitate şi fără să vă umpleţi stomacul cu „ronţănele”.

Cumpăraţi un puzzle. Alegeţi o imagine nu foarte greu de reconstituit. După masa cea mare, întindeţi-l în faţa televizorului. Astfel, puteţi lucra împreună la el, veţi rămâne treji şi nu veţi pierde secvențele importante.

Dar hai să facem totul mai interesant: pe spatele fiecărei piese alipite scrieți câte ceva. Daţi drumul imaginaţiei!

De exemplu, alege cuvinte care descriu persoana iubită sau scurte declaraţii precum „Eşti soarele meu!”, „Eşti o floricică!”. La final, întoarceţi puzzle-ul şi citiţi. Dacă faceţi declaraţii amuzante, vă garantăm că veţi râde cu poftă.

cuplu_puzzle

Acestea sunt ideile cuminţi pe care vi le oferim în ajun de Anul Nou. Punându-le în aplicare, puteţi umple cu succes şi voie bună prima parte a nopţii. Pentru a doua parte avem încredere în propriile voastre idei din categoria opusă alor noastre :).

Un an nou plin de zâmbete!

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.