Camera visurilor

posted in: Diverse | 0

Camera visurilor Ce bine ar fi dacă …

Cunosc atâţia oameni care sunt frustraţi, plictisiţi, nemulţumiţi de ceea ce fac, de locul unde îşi petrec majoritatea timpului şi de lucrurile pe care le fac, încât îmi vine să urlu în gura mare: „FACEŢI SCHIMBĂRILE PE CARE LE VREŢI ŞI TOTUL VA FI MULT MAI BINE”.

Însă, nu se întâmplă asta … din păcate. Sau poate la un moment dat o să îmi iau inima în dinţi şi o să strig tare, cât mă ţin plămânii, să îşi urmeze fiecare propriul vis.

Din nefericire, nu sunt mulţi cei care iau atitudine şi încep să îşi modeleze propria viaţă după bunul plac. Dar … din fericire suntem înconjuraţi de atâţia oameni frumoşi şi iubitori … prieteni, familie care ne vor binele şi care se bucură atunci când noi suntem în extaz şi în culmea fericirii. Prin urmare, surpriza de azi constă în îndeplinirea unei mari dorinţe a celui drag ţie.

Dorinţe, visuri, speranţe mereu amânate

Sunt convinsă că mama ta, prietenul, iubitul sau soţul au o grămadă de visuri care aşteaptă săptămâni, luni sau chiar şi ani ca să le vadă realizate. De multe ori găsesc tot felul de scuze ca să nu se apuce de ele şi aşa trece timpul, iar dorinţa devine tot mai mare.

Asta este în avantajul tău, mai ales în cazul în care vrei să îi surprinzi şi să le arăţi cât de mult îi iubeşti.

Să luăm un mic exemplu.

Să presupunem că soţul tău este pasionat de basket şi tot ce ţine de acest sport îi stârneşte interesul. Poate că pe tine te deranjează să fie aşa „copil”, dar gândeşte-te că inimii nu îi poţi porunci şi că trebuie să accepţi ceea ce lui îi place.

Fiindcă ştie că tu nu prea agreezi hobby-ul lui, cu siguranţă o să rămână mut de uimire, dar foarte plăcut surprins dacă ai amenaja camera în care se relaxează după o zi extenuantă sau biroul de acasă într-un stil specific unui teren de baschet sau măcar cu tente similare.

Nu zic acum că ar trebui să faci camera să pară ca a unui copil de 7 ani, ci să fie una realizată cu bun gust şi ceva pe măsura vârstei lui.

Gândeşte-te ca şi ţie ţi-ar plăcea să ai un loc pe placul tău în care să evadezi, să te relaxezi, să te simţi departe de tot stresul şi de agitaţia din jur. Ai vrea un spaţiu al tău şi numai al tău unde să poţi da frâu imaginaţiei şi amintirilor plăcute.

Exact acelaşi lucru vrea fiecare om de pe planeta asta şi este păcat să nu faci asta în cazul în care poţi.

Câteva idei din care te poţi inspira

Nu pot să ştiu sau să ghicesc ce pasiune are fiecare şi de aceea îţi voi prezenta o listă din care îţi poţi da seama ce s-ar potrivi pentru cei dragi din viaţa ta.

1. Cameră transformată într-un studio de fotografie, pictură

2. Cameră care sugerează pasiunea sa pentru maşini, motociclete, biciclete

3. Cameră în care tema principală este distracţia, cluburile de noapte, petrecerile reuşite

4. Cameră care sugerează pasiunea sa pentru pescuit, diferite sporturi

5. Cameră în care tema principală este „departe de casă” – o anumită ţară sau cultură pe care pur şi simplu o iubeşte: India, stil african, hawaiian, munte, mare, Cuba, Franţa, Texas, etc.

6. Cameră – sală de cinema, spectacol, teatru

7. Cameră care sugerează pasiunea pentru animale, plante

8. Cameră special amenajată pentru o zi sau seară romantică … să pară ca o cameră luxoasă de hotel de 5 stele

9. Cameră care să semene cu o bibliotecă, spaţiu pentru citit în voie

10. Cameră pentru jocuri, distracţie şi tot felul de chestii pe care le găseşti doar în diferite centre special amenajate

11. Cameră ca în poveşti sau ca în cele mai iubite filme

Cum să organizez toată munca?

Nu este super complicat ca să pui totul la cale. Indicat este ca schimbarea să o faci când respectivul este plecat de acasă pentru câteva zile. Aşa nu va bănui nimic şi surpriza va fi mult mai plăcută. Totul va fi ca în emisiunea While you where out.

De îndată ce ai găsit transformarea ideală, nu îţi mai rămâne decât să cauţi pe internet nişte sugestii potrivite pentru ceea ce vrei să obţii şi care se pot implementa uşor. Trebuie să fii atent la genul fotolilor, a meselor şi a obiectelor care să se potrivească de minune cu respectiva cameră.

Însă nu te gândi că este foarte costisitor. Obiectele pe care deja le ai în camera pot fi transformate sau modelate foarte uşor cu ajutorul tutorialelor de pe internet de genul homemade. Internetul este plin de exemple uşoare şi cu bani puţini.

Pentru punerea în aplicare a ideilor finale ai nevoie de o echipă care să lucreze cot la cot cu tine. Ori apelezi la un specialist, ori la prieteni şi familie. Sunt convinsă că toată operaţiunea va fi distractivă şi memorabilă.

Când totul este gata, tot ce mai rămâne este să aştepţi ca cel pentru care ai muncit să intre în camera respectivă şi să creadă că a greşit destinaţia sau că este în altă lume. Cu siguranţă reacţia va fi WOW şi emoţiile vă vor copleşi pe amândoi.

De asemenea, îţi recomand ca să înregistrezi absolut toată munca, dar şi reacţia pentru că peste ani vă veţi bucura de aceste momente frumoase.

Ideea de azi este potrivită şi aplicabilă de la cel mai mic, până la cel mai mare membru al familiei. Tot ce trebuie este să faci este să dai frâu liber imaginaţiei, să te pui în locul celuilalt pentru că numai aşa vei ştii ce îşi doreşte cu adevărat şi ce îl face fericit.

Sper ca pe viitor să o pui în aplicare şi ca rezultatul pe care îl vei obţine să fie pe măsura aşteptărilor tale.

La cât mai multe surprize plăcute,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.