Cadoul interzis este permis acum

posted in: Diverse | 0
 Cadou pentru copii - animale de casa

Chiar dacă ai spus “nu”, tot poţi să te revanşezi

Când inima nu te lasă să oferi ce ţi se cere se instalează în mod enervant regretul şi urmează reproşurile că te gândeşti numai la tine şi că nu îţi pasă de ceilalţi. Se întâmplă ca atunci când cineva din familie, şi nu numai, îţi zice că vrea un cadou anume, de regulă imposibil de oferit, tu spui:

– că nu este posibil;

– că nu ţi-l poţi permite;

– că este prea mare bătaie de cap să îi faci un asemenea dar şi aşa mai departe.

Chiar dacă de multe ori ai dreptate, nu ai nici o scuză să nu încerci să îi împaci pe cei care îi dezamăgeşti. Practic, în asta constă crearea unei relaţii fericite şi lungi.

Oferă acelaşi lucru, dar cu mici modificări: cadoul ideal

Sunt de acord că la prima vedere nu pare ce trebuie să fie, dar în esenţă este acelaşi lucru. Ştiu că unu şi cu unu fac doi, dar la fel unu, cu unu şi cu zero tot doi fac. Aşa că nu te speria să faci lucrurile în felul tău.

În articolul de azi îţi voi vorbi despre acele cadouri “cu viaţa” pe care cei dragi ţi le cer. Cunosc o mulţime de oameni care nu sunt de acord să cumpere un animal de casă şi tocmai de aceea m-am gândit că un asemenea articol ar fi util mai ales pentru ei.

Ideea de azi se învârte în jurul animalelor simpatice şi mult visate de tot felul de oameni: copii, adulţi, atât băieţi, cât şi fete. Ca să nu te legi la cap şi să nu cumperi un animal de casă care necesită atenţie şi multă îngrijire, ai putea să îi împrumuţi sau să le faci vizite regulate atunci când se simte nevoia.

Acum trebuie numai să priveşti partea bună a lucrurilor: mai puţină bătaie de cap şi muuuult mai multă comoditate pentru toată lumea. De fapt, aşa toată lumea iese în câştig: tu şi celălalt obţineţi ce aţi vrut şi cel la care apelezi câştigă şi el la rândul său.

Cadouri de împrumutat sau de vizitat

Atunci când ai de îndeplinit o astfel de dorinţă şi nu ţi se pare că achiziţionarea unui animal este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face, ai posibilitatea să te gândeşti la ce opţiuni mai ai. Cum spuneam mai înainte, mai rămân două opţiuni: să îi împrumuţi sau să îi vizitezi.

De exemplu, să presupunem că ai un copilaş care îşi doreşte foarte mult un căţeluş pufos. Îţi tot spune câtă grijă o să aibă de el şi că o să fie cei mai buni prieteni. Însă ştii că asta nu o să se întâmple exact cum spune şi de asta tot eziţi să îi faci pe plac.

Ca să scapi cu basmaua curată, soluţia ar fi să apelezi la o firmă care oferă clipe frumoase în compania animalelor de casă – iepuraşi, căţeluşi, pisicuţe, canari, papagali, hamsteri, peşti, broaşte ţestoase, chiar şi cai dacă stai la casă. Ai putea să îi dai şansa copilului tău să aibă grijă de ei o zi, două sau atâta timp cât doreşti tu. Ori la sediul lor, ori acasă la tine.

Practic i-ai oferi şansa să se joace cu ei, să îi plimbe, să îi hrănească, să doarmă cu ei şi multe altele şi asta numai atunci când consideri că este cazul. Este minunat câte poţi face dacă există voinţă.

În cazul în care nu ai la ce firmă să apelezi, ai putea să mergi la prietenii care au animale de casă. Este cam acelaşi lucru cu diferenţa că la o firmă ai putea să alegi un număr mai mare de animale. Deci, în loc să îi dai un căţeluş, ai putea să îi dai trei căţeluşi sau mai mulţi

O să devii cel mai bun

Dacă te implici în satisfacerea dorinţelor celor care ţi le cer, ai să vezi cât de multe laude, zâmbete şi iubire vei primi. Deşi ţi se pare un pic cam greu să pui în aplicare ideea de mai sus, crede-mă că vei avea numai de câştigat.

Aşa cum ţie îţi place să primeşti ce vrei, aşa vor şi ceilalţi şi astfel posibilitatea de a-i face fericiţi este un lucru extraordinar. Numai sta pe gânduri şi adu clipe memorabile celor la care ţii!

La final te invit să spui părerea ta despre ideile de azi şi poate îţi faci curaj să ne povesteşti care sunt cadourile pe care le-ai primit până acum.

Sănătate şi multă fericire,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply