Andru & ShorinSalut şi bine ai venit pe site-ul nostru!

Din moment ce ai accesat Pagina “Despre noi”, înseamnă că vrei să ne cunoşti. Acum nu ne mai poţi păcăli …

Cine suntem noi?

Noi suntem echipa “Surprize WOW!”, (şi acum încep să bată tobele) … Andru & Shorin în colaborare cu Oana & Dani … patru păţiţi, care îţi vor da o mână de ajutor la nevoie … sau când eşti pe punctul de a exaspera din lipsă de idei.

Ca majoritatea, şi noi am avut de-a lungul timpului diverse neînţelegeri. Unele certuri erau mai importante, altele mai stupide, însă toate, din bucurie, s-au terminat cu minunata împăcare.

De-a lungul acestor evenimente, amândoi am fost nevoiţi să facem ceva, din ce în ce mai frumos ca să fim iertaţi sau măcar să deschidem ochii celui îndrăgit.

Tam, tam, Andru!

Păi, sunt pasionată de tot ce ţine de zâmbete, fericire, bună stare, emoţii şi veselie. Îmi place să fiu înconjurată de oameni optimişti, încrezători şi cu capul pe umeri.

Umorul şi glumele sunt la ordinea zilei în viaţa mea. Sincer acum, ce este mai frumos decât să vezi oameni care se veselesc în preajma ta şi mai ales, ca tu să fii cel care aduce această stare de bine?

Indiferent de situaţii şi lucruri întâlnite în viaţa de zi cu zi, mă gândesc cum să scot ceva care aduce bucurie şi râsete. Practic, cu asta mă ocup!

Visul meu este să văd lumea mulţumită, împlinită şi cu zâmbetul până la urechi! Să reţinem faptul că, fiecare zi este frumoasă dacă ştim să o facem aşa.

 Şi acum … pam, pam, Shorin!

Ce mai poţi zice după o prezentare ca cea de mai sus? Sincer, nu prea multe.

Sunt o persoană deschisă la minte, optimistă şi consider că nu există „nu pot”, ci doar „nu vreau”.

Pun atât de mult suflet în ceea ce fac, încât de multe ori îmi ia prea mult timp să termin. Dar nu regret, pentru că rezultatul final este chiar WOW!

Acum fără să mă laud, o surpriză gândită de mine chiar te “unge la corazón”.

De obicei, când vine ziua unui prieten, coleg sau membru de familie, sunt primul care îşi bate capul cu darul, dar şi motivul pentru care durează aşa de mult.

De-a lungul timpului, am dobândit o îndemânare la compunerea diverselor texte (tehnice, comerciale şi chiar sentimentale). Am găsit că acest talent este foarte util când ai de scris o felicitare, scrisoare sau un simplu mesaj de “La mulţi ani!”.

Oana & DaniÎn continuare: Wellcome, Oana!

Bună! Sunt Oana şi sunt nebună! Am avut norocul să fiu descoperită şi selecţionată în echipa WOW.

Din momentul  în care mi-au oferit un contract de miliarde de zâmbete pe an, Ronaldo, Messi şi multi alţii au devenit istorie !

Mă antrenam din greu în fiecare zi fiindcă aici ştafeta era şi este foarte ridicată. Nu se fac compromisuri : zâmbetele produse trebuie să fie largi, sentimentele împărtăşite complexe şi surprizele inedite.

Cum în orice domeniu de performanţă există momente de « cădere » (de exemplu Chivu, Mutu), pe 3 decembrie 2010 mi s-a întâmplat !

Creierul s-a scurtcircuitat şi inima a trecut în altă dimensiune ca într-un fenomen Fringe. Timpul s-a împărţit în două epoci : î.D. (înainte de Dani) şi d.D. (după ce l-am cunoscut

Spre deosebire de fotbal, unde schimbările de comportament de cele mai multe ori dăunează capacităţii sportive şi imaginii jucătorilor, în domeniul nostru fenomenul are un caracter şi mai radical : zâmbetele se transformă în hohote de râs, ideile devin îndrăzneţe, limitele dispar, iar dacă până acum pentru a avea aripi trebuia să bei mult energizant, acesta este momentul în care aripile cresc brusc şi sunt asimilate de ADN, devenind permanente.

Norocul meu a fost că echipa WOW priveşte această experienţă ca un upgrade al condiţiei umane.

Încă de la început am realizat permanent acţiuni de maintenance  şi tuning  ale relaţiei, dar am şi intrat cu ea în service de câteva ori.

Consider că aceste momente sunt specifice oricărui tip de relaţie, aşa că am decis să ne împărtăşim experienţele şi ideile şi să ne deschidem spre cele sugerate de voi.

Şi uimitorul, Dani!

Salut! Numele meu este Dani. Nu de mult, am trecut ritualul de iniţiere în echipa WOW. A fost foarte dificil. În timpul probelor a trebuit să dovedesc că sunt optimist, sociabil, amuzant, inventiv, bun de muncă şi …îndrăgostit.

Norocul meu a fost că eram foarte bine antrenat: aceleaşi trăsături le-am dezvoltat în timpul petrecut alături de Oana. Ce coincidenţă! Au trecut ani de când nu mă mai joc Counter-Strike şi împuşc doar idei originale de cadouri!

Astfel, am reuşit să trec cu uşurinţă fiecare level al relaţiei mele şi să cuceresc ultima redută: Te iubesc-ul sincer. Credeţi că a fost uşor? Nu! Mai ales atunci când bugetul este foarte redus sau 0, timpul este foarte scurt şi aşteptările sunt mari!

Dacă ai trecut prin aceste situaţii sau eşti în căutarea unor soluţii pentru a le rezolva, atunci… BINE AI VENIT!

De ce am înfiinţat acest site?

Ca mulţi alţii, suntem trecuţi prin multe serii de ceartă şi împăcare. Numai că, odată cu trecerea timpului, chiar rămâi în pană de idei. De asta suntem noi aici. Venim cu idei noi, în ajutorul tău.

Considerăm că a face o surpriză este de fapt o necesitate care trebuie să o stăpânim, atât în viaţa personală cât şi profesională.

Suntem încrezători în propriile noastre forţe şi considerăm că avem destulă imaginaţie pentru a te ajuta să aduci zâmbetul pe buzele celui drag.

De ce să ne urmăreşti?

Ai făcut-o de oaie, ai uitat o zi de aniversare sau aţi avut o ceartă, şi nu ştii cum să o rezolvi? Ori, pur şi simplu doreşti să faci ziua sau noaptea mai frumoasă celui drag ţie?

Eşti sătul de aceleaşi surprize fumate, pe care le vezi pe toate site-urile şi care nu îţi mai plac?

Ai tot google-at şi nu ai ajuns la nici un rezultat bun. Ştim ce simţi … Începi să transpiri, să îţi bată inima cât mai tare, întrebi în stânga şi în dreapta pentru o idee originală. După mari încercări, tot nu ai găsit formula magică care să te scoată din încurcătură.

Deci, să înţelegem că nu mai ai nici un as în mânecă sau vreun iepuraş în pălăria magică. Atunci ai nimerit exact unde trebuie. Acum te afli la mometul potrivit, în locul potrivit. Îţi garantăm că nu o să regreţi.

Deocamdată cam atât despre noi şi în continuare te invităm să ne răsfoieşti site-ul nostru.

Deasemenea, află aici ce spun cititorii acestui site!

Îţi urăm tot ce este mai frumos şi “La mulţi ani”!

Dani Oana; Andru Shorin

Echipa SurprizeWOW