O cină romantică ca la carte!

posted in: Cina romantică | 0

Cina romantica Cina romantică a fost, este şi va fi în continuare un cadou superb.

Zis şi făcut! Ziua de 8 Martie vine mâine! Te-ai pregătit sau încă mai eşti panicat că nu ai găsit cadoul potrivit pentru doamna sau domnişoara inimii tale?

Aşa cum bine ştii şi tu, unii sunt gata, unii încă nu ştiu cum o să o rezolve, pe când alţii încă mai pun la cale ultimele detalii ca ziua de mâine să fie cât mai reuşită. Hai să vedem cum poţi să impresionezi o persoană specială din toate punctele de vedere pentru tine.

Azi îţi voi prezenta o nouă idee. Aşa cum sugerează titlul este vorba de o cină romantică. Sunt convinsă că gândeşti faptul că este o idee expirată şi de multe ori propusă.

Sunt de acord până într-un anumit punct. Marea majoritate, băieţi sau fete, când organizează un astfel de cadou sau surpriză nu iau în calcul anumite elemente care nu ar trebui să lipsească.

Practic, mulţi nu ştiu semnificaţia unei cine sau seri romantice. Unii gândesc pur şi simplu că iei masa şi apoi urmează acele momente de intimitate care sunt mai mult sau mai puţin similare cu altele anterioare, apoi somn de voie.

Dacă doreşti poţi să mă contrazici printr-un comentariu sau mesaj. Eşti invitatul meu!

Şi să presupunem că ai reuşit înainte să faci o seară cu totul specială. Nu strică să citeşti în continuare să afli mai multe detalii pe care poţi să le aplici în viitor.

Toţi ştim că o cină romantică este mereu binevenită mai ales când nu a fost făcută de ceva vreme.

O cină romantică cu de toate

Nu îţi recomand ca seara pe care o pregăteşti să fie la fel ca oricare alta de până acum. Mă refer la o seară care să le aibă pe toate, să cuprindă detalii unice. Îţi voi spune cum să ai grijă de absolut tot, de la cel mai mic până la cel mai mare detaliu.

În primul rând trebuie să ai grijă de personalitatea, de dorinţele şi de plăcerile viitoarei surprinse. Nu te sfătuiesc să aranjezi locul ori mâncarea cu tot felul inimioare sau să faci totul roz bombon dacă ştii că nu le agrează sau chiar nu le suporta.

Crede-mă pe cuvânt că mai rău o să faci decât bine. Sau nu repeta lucurile pe care le-ai făcut la o cină anterioară indiferent că i-au plăcut, nu servii feluri de mâncare grele sau urât mirositoare, nu uita că totul trebuie să fie impecabil şi de bun gust. Absolut tot!

Cum să pun totul la punct?

Într-o primă fază gândeşte-te ce meniu vrei să oferi şi cum să îl pregăteşti.

Dacă eşti un bucătar cât de cât apreciat atunci poţi să găteşti chiar tu mâncarea. În cazul în care eşti un dezastru în bucătărie şi ştii să faci doar ouă şi cartofi prăjiţi, atunci ai opţiunea să comanzi o mâncare bună GĂTITĂ (nu mă refer la fast-food), poţi să cauţi pe internet cum să găteşti anumite feluri şi să te apuci de treabă sau poţi să ceri ajutorul unui amic care va face toată partea asta grea.

De îndată ce ai rezolvat problema numărul unu, trebuie să te ocupi de detaliile care vor face atmosfera mult mai intimă şi unică.

Îţi recomand să iei în calcul modul în care vei servi felurile de mâncare, muzică, lumina, atmosfera sau ambientul pe care îl vei crea şi un cadou.

Locul unde vei face surpriză este extrem de important.

Îţi voi prezenta ce opţiuni ai:

– pe acoperişul unui bloc atunci când este cald;

– un spaţiu special amenajat pentru astfel de evenimente (un loc pe malul unui lac, pe un vapor);

– un stadion de fotbal în care să fie aprinse acele nocturne sau una dintre ele;

– un întreg restaurant numai pentru voi;

– propria casă atunci când nu stai într-o garsonieră în care de abia ai tu loc.

Asta depinde de tine şi de bugetul tău. Eşti destul de câştigat în cazul în care ai amici care te pot ajuta cu un astfel de loc.

Servirea meniului de asemenea este neglijat de multe ori.

Este cât de cât în regulă să serveşti tu, dar trebuie să ai grijă ca mâncarea să fie caldă, să o aranjezi frumos în farfurie şi altele. Te sfătuiesc să apelezi la un amic care te va ajuta sau să angajezi pe cineva care se pricepe la servit (ospătari sau studenţi care vor să mai facă un ban de un suc).

Muzica nu trebuie să lipsească.

De cele mai multe ori se apelează la un playlist găsit sau recomandat de alţii. Evident că genul o să fie romantic şi nu house sau altele. În loc să pui muzica pe telefon sau pe ipod, te rog să apelezi la un om talentat sau mai mulţi care o să cânte doar pentru voi doi.

Poţi să găseşti un student care să cânte la vioară, un cor care să cânte în surdină sau cineva care să cânte la orgă.

Cadoul pe care îl vei oferi la felul principal.

Ai posibilitatea să nu faci un cadou, dar de ce să NU dacă este mai bine să DA? Un cadou care să o încânte şi să vină ca o mănuşă acestei seri este un accesoriu de înfrumuseţare impresionant. Trebuie să faci acest moment exact ca unul din filme.

Oferă un colier, o pereche de cercei sau o brăţară. Nu ai cum să dai greşi. Dar ţine minte să nu iei chestii din plastic sau mai ştiu eu din ce materiale se mai vând.

Nu te zgârci când vine vorba de stăpâna inimii tale!

Bun. Mâncare check, locaţie check, servire check, muzică check, cadou check. Totul este check!

Acum nu mai rămâne decât să fii cât mai fermecător, original şi scump.

Trimite-i un bileţel în care o anunţi să se îmbrace elegant şi să te aştepte la ora pe care tu o stabileşti. Prezintă-te, în faţa casei în care locuieşte, îmbrăcat în costum şi cu un buchet imens de trandafiri. Invit-o să urce în maşină şi mergeţi în locul unde l-ai pregătit pentru voi şi profitaţi de acele momente să vă simţiţi bine.

Deci …

Seara la care ai muncit din greu nu are cum să nu fie una reuşită. Totul este perfect atunci când vrei să fie perfect.

Totul depinde de voinţa ta pentru că o mare voinţă şi dorinţă poate muta munţii din loc.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai citit şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

O seară magică îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.