O Cerere de Casatorie inedita

posted in: Cerere de casatorie | 0

cerere de casatorie

O cerere de căsătorie originală – un moment pe care o să îl aveţi toată viaţa voastră

Vă iubiţi, aveţi încredere unul în altul, vă potriviţi. Ce mai aştepţi? Cere-o odată!

Şi ea aşteaptă momentul acesta la fel de mult ca şi tine. Poate are chiar şi mai multe emoţii. Nu mai sta pe gânduri. Caută inelul şi cere-o în căsătorie sau „adun-o de pe străzi” (cum m-ai zic părinţii mei unul despre celălalt 😉 ).

O cerere în căsătorie este simplă: „Vrei să fii soţia mea?”. Poţi să îi compui o mică poezie sau pur şi simplu să îi vorbeşti din suflet. Întrebarea e: cum o faci să fie WOW? De fapt, cum să o surprinzi?

Cum o faci să rămână fără aer, să explodeze de bucurie şi să o impresionezi atât de tare încât să povestească şi nepoţilor voştri despre acest moment special?

Dragostea vine din suflet, dar o cerere de căsătorie inedită vine după multă muncă

Deşi a trecut luna îndrăgostiţilor, iubăreţii încă se mai logodesc. Să creezi acel moment special nu este deloc simplu, dar rezultat final o să îl aveţi pentru toată viaţă voastră.

O să încep să scriu câteva articole despre acest subiect, însă azi doar o să îţi arăt câteva cereri în căsătorie chiar reuşite. Majoritatea sunt de la americani, dar ai să vezi că nici noi nu sunt mai prejos.

1. O cerere în căsătorie cu adevărat reuşită se termină în lacrimi. Şi DA-ul este important, dar dacă îi dă şi lacrimi de bucurie, chiar ştii că ţi-ai făcut treaba bine  😉

2. Poţi să o ceri în căsătorie şi printr-un mesaj, dar nu prin telefon.

3. Dacă preferi decât să ieşi la un restaurant romantic şi nu la un film, atunci uite o cerere de căsătorie pentru tine.

4. Foarte populare au devenit în ultima vreme Flash mob-urile, inclusiv ca o metodă de cerere de căsătorie.

5. O cerere de căsătorie foarte virală de pe internet care m-a emoţionat şi pe mine este aceasta. Bruno Mars a făcut o favoare imensă pentru toţi îndrăgostiţii când a lansat melodia asta.

6. Dacă nu ştii să cânţi sau să dansezi, nu îţi fă griji, tot poţi să creezi un moment memorabil printr-o cerere de căsătorie sinceră si frumoasă.

7. Cerere de căsătorie ca un boss  😆

8. Dacă eşti o persoană mai timidă, dar totuşi vrei să faci un gest de neuitat să ştii că ai toate şansele de reuşită dacă te duce un pic capul. Poţi să primeşti marele DA şi fără ca măcar să deschizi gura.

9. La sfârşit, am păstrat videoclipul care mi-a plăcut cel mai mult şi nu neaparat pentru că este cu români, dar nici nu strică  🙂 . Aventura celor 2 este foarte frumoasă şi emoţionantă.

Însă, nu se compară cu aventura voastră

Oricât de frumoase şi originale ar fi aceste cereri în căsătorii, ele nu sunt perfecte. Ştii de ce? Fiindcă nu sunt ale voastre.

Cea mai romantică aventură mereu o să fie a voastră. Dar asta nu înseamnă că poţi dormi pe o ureche. Pune-ţi bibilica la contribuţie şi creează propriul vostru filmuleţ, propria voastră poveste cu peripeţii şi trăiri intenese.

O să revin cu idee Wow în viitorul apropiat, dar până atunci poţi să te inspiri din ce am scris până acum:

o cină romantică,

o aventură prin oraş sau

– chiar şi o cerere de căsătorie în graffiti.

Îţi urez o cerere de căsătorie nemaipomenită ca în poveşti şi o casă de piatră,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa foto

Leave a Reply