O excursie mult visată

posted in: Calatorii | 2

Excursie surpriza Rutină, rutină şi iar rutină …

În fiecare luni când deschid pagina de Facebook apar tot mai multe poze sau status-uri care sugerează veşnică nemulţumire că este început de săptămână.

Să înţeleg că din nou a început veşnica rutină: şcoală – teme – somn SAU muncă – gătit şi curăţenie – somn. A doua zi, a treia zi, a patra zi, a cincea zi şi poate a şasea zi din nou o luăm de la capăt.

Într-adevăr este tare neplăcut să faci acelaşi lucru zi de zi. Mai rar poţi să strecori câteva ore pentru distracţie sau relaxare. Parcă suntem cu toţii nişte roboţei programaţi. Ştiu că mai există şi excepţii, dar sunt foarte rare. Am dreptate sau nu?

Lăsând la o parte toată starea de moleşeală, consider că începutul de săptămână este o bună ocazie să pui la cale un sfârşit de săptămână nemaipomenit.

Aşa o să fii prea ocupat ca să te gândeşti ce zi a săptămânii este şi câte zile mai sunt până în week-end. Garantat vei putea trece mult mai repede peste cele 5 zile lucrătoare.

Şi acum să fim serioşi, vrei să te distrezi singur sau vrei să împarţi momente frumoase cu cei dragi şi cu cei pe care îi iubeşti? Ştiu că nu trebuie să te gândeşti de două ori la treaba asta şi mă bucur enorm.

Te sfătuiesc să faci o excursie surpriză cuiva drag şi aşa vei avea posibilitate să te distrezi şi tu.

Departe de veşnica rutină

Sunt convinsă că te gândeşti destul de des la momente relaxante, fără griji şi fără stres. Vrei măcar pentru o zi sau două să râzi, să te bucuri de soare, să te recreezi, să savurezi prezentul la maxim şi să nu te intereseze nimic altceva decât să te simţi bine.

Ohhh, ce vis minunat! Eu mă gândesc foarte des la asemenea momente. Tu nu?

Numai imaginează-ţi scenariul următor: tu împreună cu iubita sau familia staţi tolăniţi la soare cu un cocktail în mână. Închizi ochii şi auzi cum valurile mării se sting la mal, simţi cum razele soarelui îţi mângâie chipul şi ai impresia că trăieşti un minunat vis care nu ai vrea să se termine.

Şi acum gândeşte-te că dacă ţie îţi place să petreci un sfârşit de săptămâna similar, sigur i-ar plăcea şi partenerului tău. Aşa că … de ce să nu îi faci o surpriză de acest fel?

Chiar nu ai de ce! În fond şi la urmă nici nu ai nevoie de foarte multe resurse financiare. La ora actuală există nenumărate oferte last booking la preţ bun de care poţi beneficia.

Gândesc că o astfel de surpriză nu are cum să nu fie pe placul oricui. Este potrivită pentru parteneri, partenere, părinţi, bunici, cunoştinţe sau copii. Dacă cauţi un cadou sau o dovadă de dragoste, atunci eşti la locul şi la momentul potrivit.

Excursie surpriză până aproape de destinaţie

Mă ofer să îţi dezvălui anumiţi paşi pe care poţi să îi urmezi ca să pui la cale un week-end original şi memorabil. Îmi doresc ca sfârşitul de săptămână pe care îl vei organiza să rămână mult timp în istoria ta şi a celor dragi.

De acum încolo voi presupune că vei face surpriza familiei tale. Deci mă voi referi că surpriza este pentru ei.

Mai întâi de toate trebuie să te asiguri că vremea va fi în regulă şi potrivită pentru activitatea pe care o doreşti. Depinde de tine unde vrei să îi duci şi astfel ai posibilitatea să optezi pentru o excursie la mare sau la munte.

Următorul pas este să cauţi localitatea sau staţiunea unde vrei să vă cazaţi. De asemenea poţi să cauţi oferte last booking pentru că au tarife reduse şi de obicei au şi masa inclusă. Este drept ca asta o să îţi ia ceva timp.

În continuare trebuie să pregăteşti bagajele pe care le vei lua cu tine. Te vei ocupa de bagajul tău şi al familiei tale. Ai grijă să iei absolut tot ce trebuie şi să nu uiţi nimic din ce ai avea nevoie.

De îndată ce ai terminat cu rezervările şi ai ales care va fi mijlocul de transport cu care veţi ajunge la destinaţie, poţi să pui la cale cum să îi ţi în suspans cât mai mult timp posibil.

Te sfătuiesc să plecaţi într-o vineri seara şi să vă întoarceţi duminică seara. Aşa vă veţi odihni după ziua de vineri şi vă veţi avea timp să vă şi relaxaţi.

Trebuie neapărat să te asiguri că ai totul pregătit până vineri seara. Lista de care trebuie să fii convins este:

–         rezervare pentru vineri şi sâmbătă noaptea;

–         biletele sau benzina pentru transport;

–         asigurări medicale dacă cumva plănuieşti să plecaţi în străinătate;

–         bagajele pentru partenerul şi copii tăi;

–         gustări pentru drum;

–         carduri şi bani suficienţi în caz de urgenţă.

Dacă nu ai o maşină proprie la dispoziţie ai posibilitatea să te înţelegi cu un amic care să te ajute atunci când va trebui să plecaţi. El ar trebui să aibă bagajele pregătite în portbagaj atunci când trebuie să plecaţi.

La finalul pregătirilor roagă un prieten să îţi dea telefon în ziua de vineri şi la ora la care tu eşti sigur că o să fie toţi acasă.

După ce toate sunt în regulă, trebuie să aştepţi cuminte timpul oportun în care să joci un pic de teatru.

Să zicem că seara de vineri a sosit şi că toţi au ajuns acasă. Vă pregătiţi să luaţi masa în familie dar deodată sună telefonul. Răspunzi mirat tocmai pentru că, cică, nu aşteptai nici un apel. În puţin timp iei o atitudine de parcă ai fi nervos şi începi să faci un mare tam-tam că trebuie să plecaţi de urgenţă pentru că a intervenit o problemă de familie.

Vă urcaţi în maşină şi tu rămâi îngândurat şi mirat de gravitatea situaţiei. Dacă eşti întrebat de ceva te faci că te nu te simţi în stare să vorbeşti şi chestii de acest gen. Trebuie sa ştii cum să te descurci în asemenea situaţii.

Cam pe la jumătatea distanţei până la destinaţie sau până la aeroport le vei da un plic cu o vedere în care să fie ilustrat locul spre care vă îndreptaţi.

Indiferent că ai copii sau nu, sunt convinsă că o să fie o mare gălăgie de bucurie în maşină. Nimeni nu se aşteaptă la o asemenea surpriză şi mai ales la o pauză picată din cer.

Din acel moment nu mai rămâne decât să râdeţi şi să vă simţiţi bine împreună.

Surprizele continuă atât cât vrei

Toţi avem nevoie din când în când de câte o pauză. Mulţi visează să scape de agitaţia oraşului pentru câteva zile. Profită de aceste dorinţe pe care marea majoritate le avem şi fă viaţa mai frumoasă atât cât îţi stă în putere.

Totul depinde de voinţa ta pentru că o mare voinţă şi dorinţă poate muta munţii din loc.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai citit şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Numai fericire îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

2 Responses

    • Andru

      Mai intai pune tu la cale una si sigur, sigur o sa primesti si tu o excursie suuuper. De multe ori se intampla asa! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.