Închide ochii şi o să fiu chiar în faţa ta

posted in: Calatorii | 0

Imagineaza-ti ca sunt cu tinePentru tine sunt în stare de orice

Ştiai că magia chiar se întâmplă atunci când crezi în ea şi mai ales dacă o preţuieşti? Aceeaşi regulă se aplică şi în relaţiile pe care le ai. Dacă o preţuieşti pe fiecare în parte, atunci fiecare va deveni tot mai puternică şi vei avea parte de momente extraordinar de bune.

Asta am trăit-o pe propria piele şi mi s-a confirmat de câteva ori bune.

Atunci când cineva, oricine se zbate pentru binele şi bucuria ta, de multe ori rămâi mască şi fără cuvinte.

Cel mai adesea, cei care sunt atât de buni cu tine sunt familia şi bineînţeles jumătatea ta … acel om care te iubeşte, te apreciază şi vede frumuseţea sufletului tău. Jumătatea ta este practic acea parte din tine care te completează şi care este în stare să facă orice ca tu să fii bine.

Magia chiar se întâmplă când iubeşti

Şi se poate întâmpla oricât de des doreşti şi ai să vezi că magie o să tot pofteşti 😀 . La fel se întâmplă şi în relaţia dintre două suflete frumoase despre a cărui amintire am decis să scriu în articolul de azi.

În urmă cu o săptămână am primit de la un cititor, pe nume Marius, o surpriză pe care a făcut-o iubitei sale la mai puţin de o lună de relaţie. Surpriza pregătită de el m-a impresionat şi sper să te inspire şi pe tine.

Este vorba despre o vizită total neanunţată şi care părea de-a dreptul imposibilă.

Surpriza plănuită de Marius

„Închide ochii şi imaginează-ţi că sunt în faţa ta”. Exact asta şi-a propus Marius să îi spună iubitei sale când avea să fie lângă ea şi a plănuit până la cel mai mic detaliu să fie aşa.

Încep povestea prin a vă face cunoscut faptul că totul s-a petrecut în preajma sărbătorilor de Paşti şi a frumosului 1 Mai. Cei doi sunt din Călăraşi, dar în prezent locuiesc în superbul Sibiu. Marius munceşte în Sibiu, iar iubita lui este la facultate tot în Sibiu.

Întâmplarea a făcut că iubita sa, pe care o vom numi Lory, a plecat să petreacă sărbătorile de Paşti acasă cu familia sa. Cum bine îţi imaginezi, pentru Marius este cam dificil să îşi ia concediu când doreşte şi prin urmare, a făcut-o pe Lory să creadă că el trebuie să stea în Sibiu de sărbători.

Planul a început cu ceva timp înainte: Marius şi-a luat 2 zile libere de la serviciu fără ca Lory să ştie. Cele două zile libere împreună cu liberul de 1 mai şi cu weekend-ul au rezultat o mică vacanţă pentru Marius şi a profitat din plin să îi facă o surpriză inedită.

A urmat mica călătorie de la Sibiu la Călăraşi. Plecarea s-a petrecut în toiul nopţii ca Lory să nu bănuiască absolut nimic şi mai ales ca Marius să ajungă acolo dis-de-dimineaţă.

Apelul cu „ce mai faci” nu a întârziat. Marius şi-a sunat iubita şi fără să dea de bănuit a aflat pe unde se plimba în acel moment. El s-a îndreptat în zona cu pricina şi a dus discuţia telefonică către un moment melancolic.

A stârnit un dor mare şi i-a propus să închidă ochii ei frumoşi ca să îşi imagineze că el este în faţa sa. Iar ea  când şi-a deschis ochii : MARE SURPRIZĂ! Chiar era în faţa ei!

Îţi dai seama că a fost cel mai tare moment şi amândoi s-au simţit extraordinar de bine. Din câte îmi povestea Marius, ea nu mai ştia ce să facă de emoţie :).

Pentru ei a urmat cea mai tare mini-vacanţă şi sper să aibă parte de mult mai multe vacanţe super tari!

Pregăteşte o minune şi vei avea de câştigat

După cum bine realizezi, micile surprize nu necesită cine ştie ce efort. Ele au nevoie de iubire, voinţă şi imaginaţie.

Poate că pentru tine un mic gest nu înseamnă cine ştie ce, dar pentru alţii reprezintă ceva extraordinar. Asta a şi făcut Marius căruia îi mulţumesc din suflet pentru că a împărtăşit cu noi toţi experienţa sa.

Deci, MARIUS, MULŢUMESC DIN SUFLET!

Sper ca şi tu să iei exemplul său şi să îţi faci viaţa frumoasă pentru că meriţi din plin. Şi aminteşte-ţi că în lume, într-un colţ de ţară sau poate chiar în faţa ta există cineva care este în stare să facă orice ca tu să fii bine şi maxim fericit.

La final te invit să spui părerea ta despre articolul de azi şi să scrii într-un comentariu ce surprize ai făcut celor dragi ţie.

Multe surprize wow,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Leave a Reply