Cadou de nunta: vacanta pentru voi fara noi

posted in: Calatorii | 0

Cadou nunta VacantaNu ţi se pare greu să alegi cadoul de nuntă al unei prietene? Ştim că atunci când este vorba de cea mai bună prietenă, ţi se pare de-a dreptul imposibil să îl găseşti pe cel potrivit.

Întrebi în stânga şi în dreapta, cauţi pe internet sau prin magazine, iar pe ultima sută de metri iei un oarecare produs casnic şi îţi spui cu jumătate de gură – „măcar acum am scăpat”.

Te provoc ca de acum să nu se mai întâmple aşa! Te invit să pregăteşti un cadou care chiar o să le placă şi pe care o să-l poarte mereu în cele mai dragi amintiri ale lor.

Scurtă poveste despre un cadou de nuntă

Sunt momente când îmi amintesc cu drag de cadoul pe care l-am făcut prietenei mele cele mai bune, Mariana. A fost unul dintre cele mai semnificative cadouri pe care le-am făcut vreodată. Ştiu asta pentru că i-a placut atât de mult încât a început să plângă de emoţie.

Pentru început îţi spun că Mariana a decis să facă nunta departe de tot … tocmai în Mexic. Din păcate,  mulţi prietenii nu au putut participa. Nici măcar eu nu am putut să fiu prezentă în acea zi specială pentru ea.

Câteva luni mai târziu, Mariana a venit pentru o scurtă vizită în România. Am recuperat oarecum timpul pierdut, însă am vrut să re revanşăm şi să o onorăm cu o bucurie: un cadou de nuntă simpatic.

Dar nu orice fel de cadou! Nu un filtru de cafea sau cine ştie ce tacâmuri. Am ales ceva care să nu trebuiască să îl ia acasă cu avionul şi mai ales să nu rămână rătăcit într-un dulap cu vechituri.

Am ales să îi dăruim o vacanţă în doi într-un loc unde spera să meargă într-un viitor mai depărtat. Am vrut să îi oferim o vacanţă pentru că nu reuşise încă se plece în luna de miere. Şi astfel, spre norocul nostru, toate piesele s-au potrivit de minune.

Detalii despre vacanţa cadou

Locul unde visa să meargă pe atunci era banalul şi fumosul Balcic. Aşadar, am organizat o vacanţă de patru zile în Balcic. Scurta vacanţă a fost doar pentru ei doi, iar noi ne-am ocupat de absolut tot. Am organizat o vacanţă de la A la Z.

Am rezervat şi achitat hotelul şi biletele la autobuz. Am făcut rost de hărţi pentru Balcic şi pentru localizarea hotelului. Apoi, am scos la imprimantă câteva poze despre cum arată locul unde vor ajunge peste mai puţin de 7 zile.

Toate astea le-am pus într-un plic drăguţ. Înăuntru am mai pus şi o felictare în interiorul căreia se găsea un voucher pe care am scris o mică poezie. Rândurile aşternute îi dădeau de înţeles că va pleca cu soţul ei în Balcic pentru câteva zile.

Cum a reacţionat Mariana?

Îţi imaginezi că în timp ce citea vocea ei a început să tremure şi a bufnit în plâns (vezi foto de mai sus). A zis că nu se poate aşa ceva, că suntem nebuni şi că nu trebuia şi bla, bla, bla … Am început şi eu să plâng … mereu plâng când mă emoţionez şi asta mă face să mă simt chiar bleagă, dar aşa sunt eu!

Soţul ei râdea de bucurie şi ea plângea … tot de bucurie. A fost un moment frumos de care cu toţii ne amintim cu mult drag.

Optează pentru astfel de cadouri

La final te încurajez să uiţi de cadourile tipice şi să pui mai mult accent pe cele care unesc şi uimesc cu adevărat. Îţi garantez că prin intermediul acestor cadouri, care seamănă mai mult a surprize, vei primi cele mai frumoase reacţii şi ele îţi vor bucura sufletul tot mai des.

Dacă cumva întâmpini vreo problemă în găsirea unui cadou, să nu te întristezi! Fiecare aparentă problemă are şi o mult dorită rezolvare. Tocmai de asta suntem noi aici! Să îţi dăm o mână de ajutor când simţi că ai nevoie de una.

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.