Un tort visat de orice copil, şi nu numai

posted in: Cadouri | 0

Tort MnM Pe dinăuntru toţi suntem copii

Oricât am avansa în vârstă şi oricât de sofisticaţi avem impresia că devenim, pe dinăuntru toţi suntem nişte copii mari. Suntem nişte pitici gălăgioşi plini de viaţă şi mânjiţi de ciocolată pe faţă.

Mai ţii minte copilăria? Mai ţii minte bucuria aceea inocentă pentru joacă şi dulciuri?

Drama care te apuca în momentul când vedeai că afară plouă şi tu tocmai ce ai pierdut o zi de aventuri alături de prietenii tăi?

Zi tu că aveai lucruri mai importante în viaţa ta decât:

– leapşa

– la perete, la perete, la perete, STOP

– călcatea

– melcul

– telefonul fără fir

– şotron

– baba oarba ş.a.

Toţi eram în grabă să „ne facem mari” şi acum nu mai ştim cum să încetinim timpul sau să „ne facem mici” din nou. Din fericire pentru noi, tinereţea nu este doar numărul lumănărilor pe care le suflăm de pe tort.

Cel mai des, bucuria juvenilă vine de la tortul pe care se află lumănările şi faptul că încă mai suflăm lumănările de pe tortul aniversar, chiar dacă nu prea mai încap toate pe tort :). Copilăria încă mai există în sufletul nostru şi de abia aşteaptă o ocazie să iasă afară.

Prin gesturi mici, dar frumoase poţi elibera această fericire din oricine. Secretul e să gândeşti ca un copil.

Ceva mai dulce decât „ceva dulce”

Nu zic că un joc de vaţea-ascunselea nu ar fi apreciat, dar cred că ar avea mai mult succes un desert cu adevărat original. Despre o bomboană uriaşă am mai scris pe blog, însă azi o să adăugăm la lista de dulciuri ieşite din comun şi un tort de bomboane.

Poţi să îmi zici că niciodată nu ţi-ai imaginat când ai fost mai mic un astfel de desert? Mie mi-a plouat în gură doar când am văzut pozele din articolul acesta :P.

Marele avantaj al acestei surprize este că are succes cu toate categoriile de vârstă. Chiar nu contează câţi ani are cel care primeşte tortul, fiindcă sigur îi va apărea un zâmbet de zile mari pe faţă când va primi acest cadou.

Cum să prepari un tort după gustul oricărui copil

Modul de preparare al acestui desert nu este foarte diferit faţă de un tort clasic, cu excepţia topping-ului sau chiar şi umpluturii. Pentru a obţine un rezultat cu adevărat WOW ai mai multe opţiuni disponibile:

1) Foloseşte mai multe tipuri de bomboane, jeleuri, ciocolată etc.

Tort cu bomboane

2) Apelează la un joc de culori şi un model cât mai inventiv.

tort de dulciuri

3) Pe lângă faptul că vei decora tortul pe afară cu diverse dulciuri, ai putea să şi îl umpli cu acestea: fie între blaturi sau chiar să îi creezi un compartiment în centrul prăjiturii.

Tort plin cu M&M

4) Fă tortul cu dragoste şi pofta copilului din tine!

Tort cu Kit Kat si M&M

Eşti atât de tânar pe cât te simţi

Foarte rar o să poţi zice că „sunt prea bătrân ca să fac chestia asta” şi chiar să ai dreptate. Cel mai des, tinereţea nu depinde de condiţia ta fizică, ci de spiritul tău.

Adu-ţi aminte pentru un moment de bucuria pe care o simţeai când ieşeai la joacă sau când primeai o jucărie nouă. Acea bucurie încă o ai în tine, doar trebuie să îi dai drumul.

Prin gesturi mici şi frumoase poţi pune un zâmbet pueril pe faţa oricui, doar trebuie să ştii unde să umbli.

Noi azi ţi-am dat o ideea care ni s-a părut nouă interesantă, dar mai mult ca sigur ai şi tu câteva care de abia aştepţi să le pui în practică.

Nu mai aştepta momentul oportun, fiindcă tu trebuie să îl creezi. Viaţa e prea scurt ca să îţi faci timp pentru ceva. Fă-o chiar dacă nu ai timp! O să fii surprins de rezultat.

Îţi doresc un zâmbet de copil în fiecare zi,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.