Un jurnal plin de amintiri în dar

posted in: Cadouri | 0

Jurnal in dar

Timpul trece, amintirile rămân.

Ştii ce te face cel mai des să zâmbeşti? Oare sunt experienţele, încercările sau reuşitele? Gândesc că toate acestea îţi aduc zâmbetul pe buze mai puţin, dar te îndeamnă să te bucuri, să le trăieşti cu toată intensitatea şi să le simţi din plin.

Cel mai adesea, gândul la ele este cel care te face să zâmbeşti şi să retrăieşti acele momente în mintea ta. Ştiu sigur că te mai apucă din când în când dorul de anumite clipe prin care ai trecut şi care au rămas bine întipărite în mintea şi sufletul tău.

Cu cât înaintezi în vârstă, încerci să stochezi cât mai multe informaţii care te hrănesc un pic câte un pic şi care te ajuta să îţi trăieşti viaţa cu veselie. Numai priveşte-i un pic pe acei bătrânei care stau pe bănci în parc şi încearcă o clipă să te pui în pielea lor.

După un scurt timp ai să înţelegi că ei se uita cu melancolie la ceea ce este în jur doar pentru a-şi aminti acele momente din trecut în care se bucurau de viaţă ca şi cum ar avea o veşnicie înainte. Este tare frumos să ai amintiri care te fac să te simţi tânăr şi plin de viaţă.

Am dat exemplul de mai sus ca să înţelegi cât de importante sunt amintirile cu trecerea timpului. Nu ai vrea şi tu să ai o memorie de elefant ca să nu ai nevoie de nici un pic de ajutor ca să îţi aminteşti toate trăirile tale?

Sunt convinsă că da, dar este puţin probabil să reuşeşti. În schimb poţi să te aprovizionezi din timp cu un mic stimul. De fapt, deja ai început să lucrezi la asta pentru că faci cât mai des poze, păstrezi anumiţi magneţi cu peisaje specifice locurilor în care ai călătorit, aduni tot felul de vederi sau mai ştiu eu ce obiceiuri ai.

Este bine să te ocupi de aceasta pasiune, dar ai posibilitatea să mergi mai departe de atât.

Amintiri şi gânduri în dar.

Trebuie să recunosc că sunt un mare fan al amintirilor şi te încurajez să faci şi tu o mică pasiune pentru ele pentru că este în avantajul tău şi al celor dragi. Cred că deja ţi-ai cam dat seama despre ce voi scrie în continuare.

Mi-am propus să prezint o idee de cadou potrivită pentru îndrăgostiţi, prieteni, iubiţi sau soţi. Este vorba despre un caieţel gen jurnal în care tu vei completa fiecare foaie cu câte o impresie, trăire sau amintire pe care o ai cu partenerul tău.

Ştiu că sună cam dificil, dar este ceva destul de original şi unic odată ce l-ai terminat. De asemenea, trebuie să fii conştient că realizarea jurnalului durează ceva timp până este gata.

Mă gândesc că ar fi bine să te apuci în momentul în care realizezi că partenerul tău este cu totul special, iar relaţia dintre voi este destul de puternică şi va fi de durată. Dacă obişnuieşti să scrii deja într-un jurnal, atunci va fi mult mai uşor pentru tine.

Dacă relaţia voastră este încă la început şi preconizezi că îl vei dărui peste o lună, atunci ar fi bine să scrii câte ceva în fiecare zi.

Aici mă refer că poţi să descrii întâlnirile pe care le aveţi, să îţi dezvălui sentimentele şi gândurile pe care le-ai avut în acele momente şi chiar dacă nu vă vedeţi în fiecare zi, poţi să scrii despre dorul care te cuprinde atunci când nu este lângă tine.

Dacă relaţia dintre voi a început cu mult timp în urmă, ai posibilitatea să cauţi pozele pe care le-aţi făcut împreună, să te uiţi la data lor şi să notezi gândurile, întâmplările, amintirile şi sentimentele care descriu ziua respectivă.

Cu atât mai mult, poţi să lipeşti şi poze pe paginile jurnalului. O să aibă un efect plăcut şi încântă ochiul.

Realizează jurnalul ideal pas cu pas

Acum că ştii despre ce este vorba, îţi voi descrie cum să îl realizezi pas cu pas.

Ai nevoie de un jurnal sau un caiet care să poate fi foarte uşor transformat într-un jurnal. Dacă vrei să îl faci tu, te poţi informa pe internet pentru că din câte ştiu există destul de multe tutoriale pentru orice ai în minte. Mai ai nevoie de câteva poze, creioane colorate, o panglică şi de multe amintiri.

Foloseşte pix colorat şi scrie în fiecare seară tot ce aţi făcut în ziua respectivă. Ornează paginile cu poze şi desene simpatice.

De asemenea, îţi recomand să scrii la persoana a doua ca să pară ca o scrisoare de dragoste. După ce ai terminat întregul jurnal, poţi să îl prinzi modest cu panglica de care ţi-am vorbit anterior şi nu mai rămâne decât să îl dăruieşti.

Pe lângă acest jurnal te sfătuiesc să pregăteşti şi un discurs în care să îi declari ceva destul de original. Exemplu: „Îţi dăruiesc gândurile mele pentru că mereu eşti în ele!”

Crede-mă că reacţia pe care o vei primi va fi pe măsura aşteptărilor şi efortului tău.

Sper din toată inima ca acest cadou să fie pe măsura iubirii pe care o simţi pentru partenerul tău.

Deci …

Ia aminte că un cadou muncit şi unic are mai mari şanse să fie apreciat!

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Numai zâmbete îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply