Un cadou cu valoare cât o comoară!

posted in: Cadouri | 0

Cadoul comoara Un simplu cadou poate crea o mare emoţie

De cele mai multe ori un simplu cadou nu aduce reacţiile sperate de către cei care dăruiesc. Bănuiesc că şi tu ai trecut prin situaţia în care nu ai putut masca dezamăgirea atunci când ai văzut că darul primit nu coincidea cu ceea ce îţi doreai.

În ceea ce mă priveşte, de regulă pot să îmi stăpânesc emoţiile dar nu şi în cazul în care sunt cu persoane foarte dragi mie. Am avut parte de un cadou care nu era pe placul meu şi nu am putut să mă prefac că îmi place.

Cel care dăruieşte nu este atât de orb încât să nu vadă că a fost un eşec. Din păcate, până şi în ziua de azi mi se aduce aminte că nu m-am bucurat de nu ştiu ce cadou.

Asta este viaţa, dragilor! Nu poţi să le ai pe toate şi nici să le faci pe toate. Trebuie măcar să apreciezi efortul depus, în cazul în care chiar a fost un efort.

Un produs oarecare cumpărat dintr-un magazin oarecare nu poate să facă o bună impresie. Eventual, va aduce doar recunoştinţa că nu ai venit cu mâna goală şi subliniază faptul că ai avut bunul simţ să aduci ceva.

Prin urmare, renunţă să o mai dai în bară în aşa fel.

Analizează situaţia, gândeşte-te bine ce reacţii vrei să obţii şi ia aminte cui vrei să faci un cadou frumos şi de mare valoare (nu mă refer la cost).

Cum să fac un cadou reuşit care să valoreze cât o comoară?

Cum bine ştii şi tu, un cadou ieftin poate să aducă aceleaşi reacţii ca un cadou scump. Însă, un cadou original şi bine gândit aduce garantat 100%  reacţii pozive, decât unul luat la nimereală.

Nu este un secret faptul că originalitatea, munca şi imaginaţia joacă un rol destul de important în realizarea unui moment memorabil.

În continuare îţi voi scrie despre o idee de cadou care se potriveşte cel mai bine persoanelor de sex feminin. Bineînţeles că se poate modifica într-o oarecare măsură şi pentru sexul bărbătesc. Asta rămâne la alegerea ta.

Cadoul pentru prietena, iubita, soţia sau fetiţa ta constă în câteva accesorii pentru înfrumuseţare: cercei, brăţări, inele, lănţişoare; toate puse într-o cutiuţă care să semene cu o comoară.

Se găsesc prin magazine, un fel de cufere mici. Îţi recomand să mergi la magazinul Bam Boo sau prin diferite magazine care au tot felul de produse ieftine. Sigur o să găseşti ceva care o să fie suficient de bun.

Cum realizez un asemenea cadou?

Înainte să te apuci de treabă, ai nevoie de ceva timp ca să achiziţionezi şi să faci rost de tot ce ai nevoie. Lista ta trebuie să cuprindă un cufăr de aproximativ 10 cm lăţime, 20 cm lungime şi de 15 cm înălţime, câteva produse gen bijuterii, bănuţi galbeni de 1 ban (la mine au fost suficienţi 3 lei), o hartă reprezentativă, panglică şi mult spor la treabă.

O să găseşti destul de uşor de unde să cumperi panglica cu care vei lega harta şi cutia sau cufărul.

Bănuţii poţi să îi schimbi la bancă sau la magazine. Eu am reuşit să îi schimb la Kaufland pentru că acest hipermarket foloseşte aceşti bănuţi destul de des.

Accesoriile pentru înfrumuseţare le găseşti oriunde. Magazinele sunt pline de astfel de produse. Depinde de tine şi de bugetul tău ce fel de accesorii vrei să cumperi: ori din aur, ori din argint, ori handmade sau din orice material.

Din punctul meu de vedere toate sunt la fel de bune pentru această surpriză. Bineînţeles,  nu ar trebui să omiţi detaliul în care persoana căreia vrei să dăruieşti ar putea fi alergică la anumite materiale. Ar fi cam nasol să o dai aşa în bară.

Mai rămâne de făcut harta care va declanşa tot evenimentul. Eu am căutat pe internet o hartă care se potrivea de minune cu respectivul cufăr. Am printat harta şi am ars-o de jur împrejur ca să pară veche şi autentică.

Eu am fost cam puturoasă când am ales să iau o oarecare harta. Pentru ca să fie mai frumos cadoul îţi recomand să faci tu harta. Inspiră-te dintr-o hartă de comori şi deseneaz-o tu în aşa fel încât ea să semene cu locurile prin care voi vă plimbaţi sau petreceţi timpul.

O să fie mult mai palpitant atunci când îi vei da doar harta şi ea va trebui să caute comoara sau cadoul.

Când ai toate acestea la îndemână poţi să te apuci să le asamblezi.

Umple cufărul cu bănuţi şi cu accesorii. Leagă harta cu o bucată de panglică şi eşti gata să oferi cadoul.

Cum am zis mai devreme, poţi să îl dăruieşti pur şi simplu, poţi să ascunzi cufărul, sau ai posibilitatea de a-l îngropa. Dacă alegi a treia variantă îţi recomand ca înainte de a-l acoperi cu pământ să îl bagi într-o pungă sau folie transparentă. Şi nu uita să pregăteşti şi o lopăţică.

Şi cam ăsta este cadoul cu valoare cât o comoară.

Eu am făcut o aşa surpriză pentru prietena mea cea mai bună şi crede-mă că a fost în culmea fericirii când a primit-o.

Deci …

Ia aminte că un cadou original face toţii banii!

Pune accent pe originalitate şi rezultatele te vor mulţumi şi pe tine.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

La cât mai multe momente frumoase,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.