Tort de bani

posted in: Cadouri | 0

tort bani

„Coacerea” ideii

Ai observat că cineva apropiat este cam abătut şi nu îşi face niciodată timp pentru a se destinde sau pentru a se distra? Simţi că trebuie să faci ceva? Acţionează! Iată ce idee au avut Andru şi Shorin când am trecut prin starea menţionată.

Cei doi s-au gândit că eu şi Dani avem nevoie de o ieşire mai deosebită pentru a scoate capul din aglomeraţia zilnică de treburi şi s-au decis să ne cumpere bilete la „Aventura Park”, un loc preferat de iubitorii de natură, sport şi senzaţii tari. Dar cum nu ştiau când putem merge şi cum va fi vremea într-o anumită zi, au decis să ne dea banii pentru bilete. Oferitul banilor nu sună prea bine, nu? Ba da când totul este aranjat aşa:

„Şefii bucătari”

Super, nu? Au avut nevoie de următoarele ingrediente: bancnote de 1 leu, panglică, un carton, trei paie de băut, scotch şi mână de lucru. Timpul de „coacere” depinde de câte persoane te ajută…aşa că te las să aproximezi.

Modul în care a fost „preparat”:

  • Au rulat fiecare bancnotă şi au fixat-o cu scotch.
  • Au aşezat bancnotele în picioare, una lângă alta, în formă de blat de tort rotund. Au fixat totul cu scotch şi au repetat făcând alte două „blaturi” mai mici.
  • După ce au terminat blaturile, le-au aşezat unul peste altul şi au introdus paiele printre găurelele făcute de rulouri pentru a stabiliza „tortul”. Trebuie să ai grijă ca paiele să intre prin toate cele trei blaturi.
  • „Tortul” astfel obţinut a fost fixat pe un carton frumos colorat şi a fost împodobit cu panglici şi fundiţe. Dacă vrei, poţi decora cu bomboane, acadele sau poţi adăuga un aruncător de confetii în loc de lumânări.

A fost o petrecere haioasă de ziua noastră aniversară (zilele noastre de naştere sunt apropiate, aşa că am organizat o petrecere pentru amândoi). Acum, pe dulap, stă un tort simpatic, care abia aşteaptă să fie „mâncat” imediat ce afară se va face vreme frumoasă.  Mulţumim încă o dată atât bucătarilor şefi, cât şi ajutoarelor de bucătar!

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol sau te-am ajutat în vreun fel, te rog frumos să îl dai mai departe ca să ajuţi şi alţi prieteni care au pană de idei!

Sursa foto: ambientulmeu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.