Cum dăruiești un ursuleț de pluș? (II)

posted in: Cadouri | 0

Iepuras de plus

...sau orice altă jucărie de pluş

După cum scria Oana în articolul precedent, jucăriile de pluș (numite de acum ursuleț sau ursuleț de pluș) sunt mereu apreciate.

Soluția este la fel de bună atunci când ești în pană de idei sau nu mai ai timp să gândești ori să găsești alt cadou.

Însă farmecul acestui tip de cadou este dat de felul în care îl dăruiești. Nu contează că ursulețul este mare sau mic, ieftin sau scump, alb sau verde. Ceea ce îl face deosebit este ideea originală de a-l prezenta.

Așadar, să continuăm lista cu propuneri funny.

Ursulețul romantic

Aceasta este o metodă derivată. Toți cunoaștem ideea de cadou Matrioșka (cadoul se află ascuns într-o cutie mică dar, ca să ajungi la el trebuie să deschizi alte cutii, mai mari) și multă lume a renunțat la ea deoarece a devenit banală.

Ne-am gândit să umblăm” un pic la metodă și iată ce ne-a ieșit:

Pune ursulețul pe spate, cu lăbuțele în sus și acoperă-l cu o coală de hârtie pe care să scrii și iubești îmbrățișările mele.Închide cutia și bag-o într-o cutie mai măricică;

– Între prima și a doua cutie pune un trandafir lângă care scrii “…știu că adori trandafirii…”. Închide cutia și pune-o într-una mai mare;

– Pe cea de-a doua cutie așază o ciocolată pe care scrie “știu că tânjești mereu după ciocolată”. Închide și cea de-a treia cutie.

– Continuă asemănător până termini cutiile, iar pe ultima, cea mai mare, scrie “Iată ce știu despre tine” sau „Te iubesc pentru că te cunosc și…”.

Surpriza o să fie foarte apreciată pentru că, la deschiderea fiecărei cutii, partenera ta va găsi câte un mic cadou cu mesaj, ursulețul fiind punctul culminant.

Ursulețul răbdător

Dacă trebuie să-ți aștepți iubita la aeroport, la gară, autogară sau în față la mall, sun-o că vei întârzia, dar că nu va rămâne singură căci un prieten cunoscut o așteaptă.

Să nu îi spui ce prieten, să o lași să creadă că este o surpriză. Între timp, leagă ursulețul de un stâlp, mai sus (cu o panglică de cadou) sau așează-l pe un scaun, cât mai vizibil și fixează-i în mâini sau pe piept o coală sau un carton cu numele ei. Desigur, vei fi în apropiere să veghezi ursulețul.

Ursulețul cinefil

Înainte să înceapă filmul, vorbește cu persoanele care verifică biletele la intrarea în sală să-ți permită să pui un ursuleț pe locul partenerei tale. Sigur te vor lăsa!

Mergi apoi să te întâlnești cu ea, cumpărați suc și popcorn și… restul este de înțeles!

Ursulețul bronzat

Vara se apropie incredibil de repede, așa că vă sugerăm din timp metoda adaptată pentru plajă.

Este, de altfel, foarte simplă: imediat ce a intrat partenera ta în apă, scoți ursulețul din rucsac sau te duci rapid să-l cumperi și îl așezi pe prosopul ei. Va fi foarte surprinsă, poate nici nu o să recunoască prosopul și o să se uite de două ori înainte de a se apropia. 🙂

Ursulețul BAUBAU

Această metodă poate fi apreciată în special de persoanele care vizionează filme de groază. Există mai multe variante ale acestei metode. Dintre acestea menționăm trei.

Fixează ursulețul în șifonier astfel încât să cadă atunci când partenera ta umblă la umerașe sau trage o bluză de pe raft.

Dacă simți că partenera ta s-a sculat noaptea, pune-i un ursuleț în pat. Sigur va reveni fără să aprindă lumina și îl va simți.

Ascunde ursulețul în cuptorul de la aragaz când vezi că se apucă să gătească. Chiar dacă scapă tava, tot merită surpriza!

 Fie că sunt mai romantice sau mai funny, suntem siguri că ceea ce va rămâne în amintirea partenerei tale vor fi tocmai aceste modalități de a dărui și nu neapărat cadoul în sine.

Dacă ai o altă idee originală, ne-o poți împărtăși mai jos. Ajută-ne să completăm această listă pentru a sări în ajutorul persoanelor care au ursuleți de dăruit.

Dani

Dacă ți-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuți și alți prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.