Câteva idei de cadou pentru Crăciun

posted in: Cadouri | 0

Glowing gifts
Ce faci când nu ai timp sau bani să alergi după cadouri de Crăciun şi nici nu ai idee ce să cumperi?

Răspunsul este simplu: citeşti articolul acesta şi acţionezi! 🙂

Cumva motorul Crăciunului a crescut în cilindri şi a ajuns mai repede anul acesta decât era trecut în grafic?

Nu ai avut timp să alergi după cadouri? Sau ai avut timp, dar lipsa de inspiraţie te-a ţinut departe de magazine?

Nu astea au fost problemele, ci lipsa banilor şi numărul mare de persoane cărora ai fi vrut să le dăruieşti ceva?

Indiferent de situaţie, există soluţii! Nu trebuie să te privezi de bucuria de a dărui în cel mai special moment dedicat cadourilor: Crăciunul.

Indiferent cât de mic este cadoul, dacă este dăruit cu dragoste şi într-un mod aparte, scoate la suprafaţă şi cel mai ascuns zâmbet. Validitatea acestei afirmaţii a fost verificată în nenumărate cazuri de către echipa Surprize WOW.

Şi chiar dacă nu îţi vine să crezi, printre cele mai sincere zâmbete obţinute s-au numărat cele dăruite nouă de cei cărora le-am oferit câte o simplă bomboană. Aşadar, dacă o bomboană poate avea un astfel de efect, ce te face să crezi că un cadou gândit de tine nu ar da rezultate asemănătoare?

În rândurile următoare vei găsi câteva idei simple, dar de efect.

Fii liber să contribui la perfecţionarea lor, căci nimic nu se compară cu un cadou original. Poţi chiar să ne scrii ideile tale şi, astfel, să ajuţi pe cei care nu au inspiraţie.

Cadouri ieftine şi de efect

De obicei, cele mai ieftine cadouri sunt cele concepute de tine. Este posibil să dureze până le face, dar faptul că ai investit atenţie, timp, imaginaţie şi sentimente, creşte valoarea obiectului sau a surprizei. Cine ştie să aprecieze efortul tău va fi încântat şi se va simţi apreciat.

1. Glob handmade

Pentru realizarea unui astfel de glob îţi recomandăm să porneşti cercetarea! Vei găsi pe internet o mulţime de idei, de la cele mai simple, la cele mai complexe.

Materialele sunt, în majoritatea cazurilor, foarte ieftine. Totul ţine de imaginaţia ta. Hai să luăm un exemplu: globul pinguin.

Ideea am găsit-o în mai multe locuri pe internet. Nu îţi trebuie decât un bec, un marker alb şi unul negru, ambele permanente şi opace, o cariocă portocalie şi puţină beteală. Desenul este foarte uşor de realizat şi este de efect.

Desigur, dacă ai vopsea specială pentru sticlă eşti norocos. Noi am încercat să reproducem imaginea cu aripioarele în faţă. Greşeala noastră a fost că am folosit corector pentru partea albă.

După scurt timp stratul a crăpat şi a lăsat urme urăte. Aşadar, evitaţi corectorul!

Este bine să adăugaţi beteală, fie la gâtul figurinei, fie pe cap. Astfel, globul este pus în evidenţă şi este mai amuzant.

Realizează încă 5 pinguini îmbrăcaţi cu beteală de culori diferite. Felicitări! Ai creat un cadou de bun gust şi personal.

Ornament Craciun

Ornament Craciun SurprizeWOW

 

2. Glob de zăpadă personalizat

Este mult mai uşor de realizat decât îţi închipui.

Îţi trebuie doar un borcan cu capac şi închidere etanşă, sclipici auriu, argintiu sau multicolor, câteva picături de glicerină (se găseşte în farmacii), apă, superglue rezistent la apă, figurine mici, beteală şi alte decoraţiuni rezistente la apă.

Ţine minte! Nu trebuie să iasă perfect! Lipeşti pe interiorul capacului toate figurinele de plastic (Moş Crăciun, Omul de Zăpadă sau lucruri simbolice pentru tine şi jumătatea ta), introduci în borcan apa, glicerina şi sclipiciul.

În contact cu apa, glicerina capătă aspectul de fulgi de zăpadă. La final, poţi decora pe exterior capacul cu beteală sau sclipici.

Glob de zapada

Noi îţi propunem să încerci ceva şi mai original: pe faţa unei figurine din interiorul borcanului poţi lipi o fotografie minusculă şi plastifiată a chipului tău. Astfel, perechea ta se va uita la tine de fiecare dată când se joacă cu globul.

3. Sticla de vin deghizată

Desigur, când mergi în vizită, nu poţi mulţumi pentru invitaţie doar doamnelor şi domnişoarelor din casa primitoare. Trebuie să luminezi Crăciunul şi bărbaţilor.

Nimic nu atinge acest scop mai bine ca o sticlă de vin bun. După ce ai cumpărat-o, sarcina dificilă este să faci din ea un cadou inedit. Ai auzit, bineînţeles, de husele pentru sticle sau de suporturile fancy!

Noi îţi propunem ceva simplu şi la îndemână, dar cu un efect sigur: aduce zâmbetul pe faţa tuturor!

Caută pe acasă o păpuşă reprezentând pe Moş Crăciun sau fugi la magazin şi cumpără. Nu trebuie să fie scump deloc. Te interesează doar îmbrăcămintea!

Dezbracă-l pe Moş şi îmbracă sticla. Prinde hăinuţa la mijloc ca să fie strâns sau lipeşte-o. Fură-i Moşului şi căciuliţa şi lipeşte-o de dop. Vezi ce mai poţi fura!

Dacă are sac de cadouri, prinde-l şi pe acela de sticlă. Poţi să legi săculeţul cu aţă şi să îl petreci de gâtul sticlei. Rezultatul poate ieşi chiar mai bine decât cel din  fotografia alăturată, deoarece „Moşul” tău va fi complet!

Sticla vin deghizata

4. De Crăciun sunt cel mai bun!

Dar ce faci dacă bate vântul prin buzunare mai tare ca afară? Simplu! Faci din tine un cadou!

Spune-i că o să întârzii sau că va trebui să munceşti în ziua de Crăciun. Apoi, caută nişte beteală, o căciuliţă de Moş şi prezintă-te la uşă.

Colindă-ţi jumătatea şi fă-o fericită spunându-i că eşti la dispoziţia ei. Oricine îşi doreşte propriul Moş Crăciun sau propria Crăciuniţă!

Cadoul ar fi şi mai romantic dacă reuşeşti să te deghizezi în ceva asemănător imaginilor alăturate. No comment pentru noaptea de Crăciun! Reacţia partenerului o să fie mai mult ca sigur „Crăciun fericit mie!”.

Costum Craciun sexy

Cadouri rapide şi personalizate

Dar ce faci atunci când problemele principale sunt lipsa timpului şi a ideilor şi nu ecoul din compartimentele portofelului?

După cum bine se ştie, în general, persoanele din această categorie, tind să cheltuiască mult  pe cadouri scumpe cumpărate din magazine.

Când intră în criză de timp, aleargă la raionul cu cea mai scumpă băutură sau cu cele mai frumoase cutii cu bomboane sau fac comandă la cel mai mare buchet de flori. Te recunoşti? Stai liniştit!

Nu eşti singurul şi nu este vina ta…până în acest moment! În continuare vei afla ce poţi face ca să schimbi situaţia.

1. Ursuleţul friguros

Acest cadou este perfect atât pentru partenerul de viaţă, cât şi pentru copii sau părinţii tăi. Îţi trebuie un ursuleţ de pluş, un fular/eşarfă, mănuşi şi o căciulă/pălărie/fes.

După ce ieşi din magazin, pune-i pe cap ursuleţului căciula/pălăria/fesul, lăbuţele acoperă-le cu mănuşile şi la gât înfăşoară-i fularul.

Dacă vrei să-i dăruieşti unui copil o bluziţă, poţi îmbrăca ursuleţul în ea.

Fii atent la dimensiunea ursuleţului! Articolele de îmbrăcăminte nu trebuie să cadă! Prin urmare, cu cât mai mare ursuleţul, cu atât mai bine!

Ursulet imbracat

 

Aceasta este o modalitate simplă de a da o notă de personalitate cadoului tău.

2. Ciocolata şi de Crăciun e desertul cel mai bun!

Ai întârziat la masa de Crăciun şi nu vrei să te duci cu mâna goală la doamnele ce te găzduiesc?

Nimic mai simplu: în general, femeile de orice vârstă sunt înnebunite după ciocolată. Prin urmare, fuga la supermarket!

Te uiţi pe rafturi, alegi câte o cutie de bomboane pentru soacră sau pentru mamă, pentru mătuşi şi nepoţele şi…constaţi că pleci cu un braţ plin de cutii!

Sentimentul este mai sec decât vinul, nu-i aşa? Renunţă la obiceiul acesta!

Întoarce-te în magazin, cere o cutie de cadou, mare, cu capac şi o coală  de hârtie. Întoarce-te în maşină şi dezlănţuie-te! Rupe ambalajele cutiilor cu bomboane!

Toarnă toate bomboanele în cutie!

Fugi iar în magazin şi mai cumpără bomboane şi mai mici, mai colorate, gen M&M, Skittles, caută şi nişte moşi de ciocolată mici, găseşte bombonele cu rom şi cocos din punguliţele de lângă jeleuri şi mai ia şi câteva ciocolăţele gen Bounty, Twix, Mars etc. Toarnă totul în cutie.

Dacă vrei să păstrezi un aspect îngrijit şi nu haotic, poţi aranja bomboanele mari unele peste altele, moşuleţii într-o parte a cutiei, la fel şi ciocolăţelele, iar printre ele să presari bombonelele colorate. Ambalează cutia cu restul de hârtie şi fugi la masă!

Crede-mă, nimeni de acolo nu a văzut atâtea bomboane pe centimetru pătrat şi nici o altă cutie nu a fost atinsă vreodată de atâtea mâini pofticioase!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

3. Buchetul gătit

Nu râde! Este soluţia cea mai bună pe care o poţi aplica atunci când este noaptea de Ajun sau de Crăciun şi nu ai prins nici un magazin deschis.

Iar ai plecat târziu de la muncă sau abia te-a lăsat mama să pleci de acasă după ce ai ajutat-o toată ziua la treburi?

Soţia sau prietena ta încă te aşteaptă nerăbdătoare cu speranţa primirii unui cadou? Ai căutat în drum spre ea un magazin deschis şi nu ai găsit niciunul?

Nu te îngrijora! Problema ta are o soluţie rapidă. Şi în această perioadă a anului, vânzătorii ambulanţi de flori stau non stop în aşteptarea unui client nocturn.

Cumpără un buchet de flori în care acestea să stea neuniform (1 mai sus, apoi 2 sub prima şi tot aşa), astfel încât aspectul să fie de triunghi. După aceea, opreşte la un magazin non stop de cartier şi cere beteală şi globuri (sigur au în stoc).

Nu strică şi câteva bomboane. Fă o pauză şi aranjează  buchetul, imitând un brad împodobit. Cu puţină atenţie la jocul de culori, cadoul va face o impresie extraordinară, spre deosebire de aranjamentele clasice cu frunze de brad.

4. Coroniţă handmade

În această perioadă a anului, mall-urile sunt pline de târguri handmade. Profită de ocazie şi dăruieşte o coroniţă originală.

Dacă există timp să o faci tu, este perfect şi din partea noastră ai nota 10+! Dacă nu, încearcă să alegi una de bun gust, realizată din materiale satinate, globuri asortate şi cu o cantitate potrivită de sclipici.

De obicei, o astfel de coroniţă reflectă eleganţa şi va impresiona pe oricine. Dacă eşti mai zvăpăiat şi preferi lucrurile atipice, alege o coroniţă asemenea ţie. Mai jos vei găsi exemple pentru fiecare caz în parte.

Coronita Craciun

 

Coronita Craciun handmade

 

5. Sticla deghizată

Îmbracă în Moş Crăciun o sticlă de alcool de foarte bună calitate. Pentru detalii, verifică sugestia de la punctul 3 al primei părţi.

Este imposibil să nu găseşti în mall o păpuşă îmbrăcată în Moş!

Dacă te grăbeşti, renunţă la fixarea elementelor şi pune sticla în hăinuţă şi de gât atârnă căciuliţa. Sigur, domnul care va primi sticla nu se va aştepta la o asemenea prezentare. Încearcă să eviţi să cumperi husa clasică.

Deşi este o idee bunicică, probabil ţi-a luat-o înainte un alt invitat sau chiar gazda are pe acasă o astfel de husă primită anul trecut. Cinci minute din timpul tău este un preţ mic pentru un zâmbet scump!

Sticla deghizata

Şi uite aşa te-am salvat!

Nu vei fi Grinch anul acesta!

Nu uita: dăruieşte cu inima dechisă şi cu zâmbetul pe faţă. Nimic nu egalează bucuria de a dărui ce se citeşte pe un chip vesel şi sincer!

Cu mult drag,

Oana
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.