Cadouri ieftine şi pline de iubire

posted in: Cadouri | 0
cadou DIY

Cele mai multe cadouri sunt ori prea scumpe, ori banale, ori “expirate”

Nu este nici o noutate că de multe ori rămâi în pană de idei atunci când trebuie să cumperi un dar. Asta se întâmplă mai ales când eşti într-o relaţie mai lungă şi trebuie să te prezinţi cu un cadou WOW.

Pe aniversare ce trece, ideile se duc una câte una şi numai rămâne decât exasperarea. Ceasul începe să ticăie şi iată că vine ultima zi, iei ceva la nimereală şi gata … În sfârşit ai scăpat cu chiu, cu vai.

De ce să fie aşa de fiecare dată? De ce să nu îţi încapi în piele de entuziasm atunci când faci un dar? Şi mai ales, de ce sărbătoritul tău trebuie să fie cel care rămâne pe afară?

Crează tu cadoul care se potriveşte cel mai bine

Ştiu că pare greu la prima vedere. Sunt ferm convinsă că în mintea ta se dau tot felul de lupte cu:

– Ce să fac?
– Cum să fac?
– De unde să încep?

– Dacă nu o să iasă de nota 10? … bla, bla, bla ….

Ei bine, există câteva veşti extraordinar de bune. Existăm noi (echipa Surprize WOW), prietenii, familia şi mulţi alţii care îţi pot da o mână de ajutor. Şi aşa, o grămadă din întrebările din mintea ta se rezolvă.

În ceea ce priveşte “cadoul de nota 10”, îţi fac cunoscut faptul că NIMIC NU ESTE PERFECT! Nici măcar cadourile pe care plăteşti bani grei nu sunt perfecte. Ceva tot au! Numai trebuie să te uiţi cu foarte mare atenţie. Şi lăsând asta la o parte, hai să îţi dau câteva idei!

În articolul de azi îţi voi scrie despre cadourile pe care le poţi confecţiona chiar tu! Ceva de genul Do It Yourself! … Sau produsele DIY. Bănuiesc că nu este o noutate acest termen, deci nu o să fac nici un fel de prezentare.

Câteva  ponturi despre cadourile DIY

Recomand acest tip de cadouri sau surprize pentru că au un mare avantaj: transpunerea iubirii, respectului şi a admiraţiei în fiecare părticică a produsului final. Cadourile de acest gen transmit sincerele sentimente pe care lei ai şi pe care vrei să şi le amintească mai mereu.

Cea mai bună parte şi cea care mă încântă cel mai mult este ca produsele DIY sunt oarecum personalizate. Mai simplu spus, ele redau amintiri dragi sau speranţe.

Bune idei de pus în aplicare

Înainte să trec la următoarea etapă vreau să îţi aminteşti că semnificaţia este cea ce dă valoare cadoului, şi nu materialele sau banii pe care îi investeşti. De asemenea, cu cât efortul tău depus va fi mai mare, cu atât cadoul va fi mai bun şi va avea un mai mare impact pozitiv.

Iată câteva idei pe care le poţi folosi:

tricouri, feţe de pernă sau alte chestii textile desenate cu marker rezistent la apă;

caieţel cu desene, poze lipite, gânduri de la tine pentru celălalt;

– o mică filmare în care să îi transmiţi cele mai frumoase urări şi gânduri;

– un buchet de baloane pe care să fie scrise urări din partea ta sau a mai mulţi prieteni care nu sunt prezenţi şi ar fi vrut să fie;

– brăţări ale prieteniei sau a iubirii voastre;

prăjituri de diferite forme sau arome;

– ramă de lemn decorată de tine care să aibă înăuntru expus un desen realizat de tine şi care să transmită sentimentele tale;

– o poezie compusă de tine şi spusă de tine în momentul potrivit;

–  o cutie plină de biletele tip post-it completate cu cele mai frumoase gânduri;

– un borcan plin cu orez alb şi cu doar un singur bob de orez colorat, bob care să transmită unicitatea sărbătoritului;

– etc…..

Am pus mai jos şi un videoclip care îţi prezintă trei idei bune de pus în aplicare. Îţi fac cunoscut faptul că există multe alte videoclipuri din care te poţi inspira.

Cadourile realizate de tine sunt mult mai valoroase şi aduc zâmbetul instant

Deşi sunt nişte lucruri simple şi pentru mulţi par banale, te asigur că ele cântăresc mai mult decât un cadou luat la nimereală pentru a nu ştiu câta oară.

Toţi tânjim mai devreme sau mai târziu după astfel de cadouri. Prin urmare, începe tu să dăruieşti un astfel de cadou şi sigur vei primi câteva similare.

Îţi spun din propria experienţă că este absolut fantastic să primeşti cadouri făcute de către cei care te apreciază şi te iubesc.

La final te invit să spui părerea ta despre ideile de azi şi poate îţi faci curaj să ne povesteşti care sunt cadourile pe care le-ai primit până acum.

Numai bine,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply