Cadou de Craciun: Brad impodobit cu personalitate

posted in: Cadouri | 0

idei de cadouriOficial, cu toţii am intrat în goana după cadouri. Febra cadourilor de Crăciun m-a cuprins şi planurile merg ca unse. Iubesc această perioadă a anului şi sper că şi ţie îţi place.

De acum două săptămâni tot completez lista de cadouri pentru cei dragi. A trecut atât de mult timp pentru că vreau să obţin o super reacţie de la toţi cei ce vor primi şi vor vedea cadourile 🙂 .

Iată că unul dintre cadourile pe care eu le voi face în acest an are la baza frumosul brăduţ de Crăciun. Dar nu mă refer la un brad pe bune, ci la o variantă a sa mai specială (personalizată) care va aduce un WOW fantastic pe buzele surprinşilor mei.

Alege un Brad împodobit cu personalitate

Pentru că suntem cu toţii diferiţi este mai bine să primim cadouri oarecum personalizate. Asta este un lucru bun pentru că preferinţele pot fi folosite la o surpriză cu adevărat specială, inedită şi autentică.

Sunt oameni care iubesc dulciurile, alţii cărţile, alţii preferă moda, muzica, şi aşa mai departe. De ce să nu ne folosim bine de asta? Şi acum partea mult aşteptată … noi toţi putem crea un brad din preferinţele lor şi te asigur că vei obţine un cadou de Crăciun potrivit pentru fiecare în parte.

De exemplu, poţi crea un brăduţ simpatic din cărţi, dulciuri, bomboane, prăjituri (brioşe, cupcakes), cd-uri de muzică sau filme, produsele lor preferate (papioane, ojă, cosmetice, culori, etc.) 

brad impodibitVezi poza de mai sus ca să înţelegi la ce mă refer. Este un brad împodobit cu personalitate şi care este numai bun de oferit în dar.

De ce să foloseşti ideea din articol?

Pentru că te simţi mai bine atunci când dăruieşti ceva după care surprinsul este nebun! Când oferi acel ceva despre care atunci când vorbeşte îi sclipesc ochii ca două steluţe şi îi apare un zâmbet pe buze. Şi partea cea mai bună este că fiecare vrea să primească numai ce îi place!

Cum să creezi un astfel de Brad

Mai jos îţi prezint câţiva paşi simpli despre cum poţi să aplici ideea de azi. Sunt convinsă că te vei distra când vei crea un astfel de brăduţ.

1. Alege şi cumpără “materia” din care vrei să fie brăduţul. Află după ce anume este nebun sau ce preferă surprinsul tău. În mare ar putea fi vorba despre cărţi, dulciuri, bomboane, fructe, prăjituri (brioşe, cupcakes), cd-uri de muzică sau filme, produsele preferate (papioane, ojă, cosmetice, culori, etc.) şi altele.

În continuare orientează-te şi cumpără cantitatea necesară de “materie” pentru a crea brăduţul.

2. Crează brăduţul personalizat. Dacă alegi produse mici gen bomboane sau prăjiturele este posibil să ai nevoie de nişte scobitori şi de un suport. Acesta din urmă ar fi bine să fie de carton gros sau celuloză şi să aibă forma de con.

În continuare, aranjează pe o bază tare (un disc metalic sau de plastic) produsele sub forma unui brad (ai grijă să fie 3D, nu 2D 🙂 ) (vezi fotografia de mai jos).

cadouri craciun3. Ornează un pic bradul. Ca să arate mai frumos, poţi să adaugi pe ici, pe colo nişte beteală, beculeţe, steluţe sau ornamente sclipicioase.

4. Înveleşte brăduţul în folie de cadouri. Ambalează brăduţul ca pe cadou şi nu uita să îi pui şi o mică şi simpatică felicitare de Crăciun.

Acest Brad împodobit cu personalitate va fi vedeta

Ideea de azi este ideală pentru sărbătorile de iarnă pentru că emană oarecum spiritul Crăciunului. Pe lângă asta, este original de personalizat şi nu are cum să nu placă celor dragi sau unor cunoştinţe.

Sper să te foloseşti de ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de reacţiile frumoase ale surprinşilor tăi.

Sărbători minunate şi multe bucurii,

P.S. Te aşteptăm neapărat săptămâna viitoare la un nou şi super util articol în care vei găsi o listă de zeci de idei de cadouri bune pentru toţi cunoscuţii tăi 🙂

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursă foto 1Sursă foto 2Sursă foto 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.