Cadoul personalizat – cum să nu dai greş (III)

posted in: Cadouri | 0

Puzzle personalizat

Nu ştii sau nu ai cum să faci un cadoul personalizat pe care ţi-l imaginezi?

Soluția este simplă: pune-l pe altul să facă asta, mai exact un centru de specialitate care îți poate crea darul mult visat.

O astfel de surpriză nu elimină participarea ta. Tu ești cel care vine cu ideea, poate cu materialul brut, dar, mai ales, cu pregătirea atmosferei în momentul dăruirii.

Fii creativ!

În articolele anterioare ți-am prezentat câteva idei potrivite pentru familie și prieteni. După cum te-ai obișnuit, urmează să îți spun și ce cadouri trebuie să eviți.

Nu pentru că nu sunt frumoase, ci pentru că au devenit atât de banale încât au ajuns să echivaleze cu „Nu am avut timp să mă gândesc prea mult!”.  Evită clasicele pernițe în formă de inimioară, brelocurile și tricourile cu numele și fotografia voastră sau cana cu mesaj cu subînțeles.

Dacă tot bați drumul până la centrul de specialitate, vino cu ceva chiar personalizat!

Fii original ca să ai parte de reacții WOW! Dăruiește cadouri care presupun implicarea amâdurora și după oferirea lor.

Sună interesant? Atunci nu mai sta pe gânduri! Dedicați-vă timp unul celuilalt căci acesta este unul dintre marile secrete ale fericirii.

3 cadouri interactive

1. Dăruiește un puzzle personalizat. Alege o fotografia preferată cu voi doi și mergi la centrul specializat ca să ți-o transforme în puzzle. Eu aș alege de la 500 la 1000 de piese.

Acest tip de cadou personalizat începe să fie din ce în ce mai popular. Noi o susținem deoarece este un cadou interactiv.

La sfârșit, nu pune piesele în cutie. De ce să faci acest lucru când tocmai ai obținut un tablou unicat cu voi doi? Așadar, lipește piesele pe spate și întoarce-te la centrul specializat ca să îți înrămeze puzzle-ul.

2. Petreceţi timpul rememorând clipe frumoase din viaţa voastră de cuplu. Cumpără un album foto cu pagini din carton sau hârtie (în care pozele se introduc prin crestarea foii) şi printează pozele care ilustrează momente preferate alături de el/ea.

Cumpără carioci, culori şi abţibilduri haioase ca să animaţi paginile. Reconstituiţi apoi, împreună, şirul evenimentelor. Puteţi face chiar o poveste!

3. Vă puteţi distra împreună desenând şi colorând. Îţi aduci aminte cum colorai mustăţi şi ochelari chipurilor de pe afişe atunci când erai copil? De ce să nu faci acelaşi lucru şi acum?

Alege poze diferite cu chipul tău şi al ei/lui, mergi la centrul de personalizare şi cere să îţi mărească imaginile şi să ţi le facă abţibilduri. Lipeşte-le apoi în diferite locuri prin casă şi aşază o cariocă lângă.

Pune pe jumătate din oglinda de la baie, pe peretele din faţa scaunului toaletei (asta este, se ştie că acolo va avea mult succes 🙂 ), pe masa din bucătărie, pe peretele din dreptul uşii de la intrare (ca să ai ce face când îţi spune că vine imediat 🙂 ) sau oriunde altundeva. Sigur vă veţi amuza teribil completând desenele unul altuia!

🙂 🙂 🙂

Un astfel de cadou personalizat vă va apropia. Cu puţi efort din partea ambelor părţi, timpul petrecut împreună se va prelungi. Acesta este scopul!

Rezultatul este garantat şi bazat pe studiul personal realizat … acasă 🙂 . Un singur puzzle dăruit de Dani a reuşit să ţină aproape părinţii mei ore întregi. Punct ochit, punct lovit!

De ce să nu faci la fel? De ce să dăruieşti obiecte ce vor ajunge în poşetă sau pe raft în mai puţin de 5 minute? Fii isteţ/isteaţă şi atrage-ţi jumătatea în capcana timpului în doi!

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.