Cadoul nou nouţ: Activităţi pe care le faci pentru prima dată

posted in: Cadouri | 1

Prima data

Mai ţii minte cum a fost când ai zburat pentru prima oară cu avionul?

Bănuiesc că nu a fost ca şi mersul cu maşina. Dacă te gândeşti mai bine, chiar nu a fost floare la ureche. Parcă aveai câteva emoţii pe care încercai din răsputeri să le ascunzi.

În stomac fluturii zburau ca la ei acasă şi îţi făceau experienţa un pic cam dificilă. Însă după puţin timp andrenalina îşi face apariţia şi învinge teama inconfortabilă. Deja te simţeai bine … erai din ce în ce mai aproape de cer şi începeai să te simţi de-a dreptul invincibil.

Este o amintire superbă şi când te gândeşti cât de naiv erai, te bufneşte şi râsul!

Trebuie să recunoşti că orice activitate pe care o faci pentru prima oară are o semnificaţie anume. ESTE PRIMA DATĂ! … şi nu are cum să nu fie ceva special.

Fie că este vorba despre savuratul unei pizze autentice pe o terasă din Italia, ori zburatul cu balonul, sau momentul în care îţi ţii în braţe copilul nou născut, mereu o să fie o amintire pe care nu vrei să o uiţi.

Un mic cadou care de fapt este mare

Pentru că ştii cât de mult contează prima experienţă, m-am gândit că ar fi bine să iei în calcul şi varianta de a dărui un cadou de genul “PRIMA DATĂ”.

Deşi la prima vedere nu este cine ştie ce, te asigur că momentul adevărului o să vă umple memoria de nenumărate amintiri frumoase.

Eu am făcut soţului meu un astfel cadou şi chiar a fost încântat. Cadoul pregătit de mine era o şedinţă de Scuba Diving. Bineînţeles că am participat şi eu. Practic era o prima dată pentru amândoi. Să fiu sinceră, mi-am făcut şi mie un mic cadou.  😆

Activităţi care sunt perfecte pentru PRIMA DATĂ

Cum bine ştii sunt câteva opţiuni pe care le poţi lua în considerare atunci când te gândeşti să dăruieşti un astfel de cadou. Îţi voi da câteva exemple numai bune de “împachetat”:

– o plimbare cu balonul;

– o şedinţă de paintball;

– un zbor cu motodeltaplanul, cu avionul de tip ULM, cu avionul de epocă, cu elicopterul;

– o plimbare cu barca, vaporaşul sau un yaht;

– o zi de escaladă;

– o şedinţă de Scuba Diving;

– plimbare cu ATV-ul;

– o şedinţă de călărie;

– o zi de activităţi diferite într-un Adventure Park;

– rafting (kayaking) pe un râu oarecum agitat;

– o plimbare cu snowmobil-ul;

– o şedinţă de aruncări de săgeţi cu arcul;

– bungee jumping;

– salt cu paraşuta;

– o şedinţă de patinaj;

– o cursă de bob;

– un curs practic de maşini de curse;

– o plimbare cu skijet-ul;

–  şedinţa de golf;

– o şedinţă foto profesională;

– o lecţie de scrimă, pian, desen, dans, canto, instrumentale, etc;

Acestea sunt doar câteva idei perfecte pentru oricine.

Însă dacă cel căruia vrei să îi dăruieşti un astfel de cadou visează la o activitate anume, care nu se regăseşte mai sus, organizeaz-o tocmai pe cea pe care o preferă. Asta în cazul în care visează cu ochii deschişi, să luăm ca exemplu, să înveţe să danseze break dance.

Cumpără ceva care la prima vedere pare o nebunie

Indiferent dacă este vorba despre o activitate îndrăzneaţă sau ceva care nu l-ar caracteriza, nu te lăsa înşelat. Se mai întâmplă ca unori să se descopere anumite hobby-uri de care nu se ştia înainte.

Este extraordinar de simplu şi de comod să faci un asemnea cadou. Doar caută pe internet câteva centre care pun la dispoziţie activitatea pe care ai ales-o, apoi vânează ofertele cele mai bune. Cumpără din locul potrivit şi stabileşte sau rezervă activitatea la o dată şi o oră anume.

Împachetează cadoul într-o manieră atractivă (vezi aici detalii) şi cam asta este.

Nu mai rămâne decât să vină momentul potrivit ca să vă distraţi pe cinste şi să adunaţi amintiri amuzante. Un pont pe care ţi-l dau este să filmezi activitatea “prima dată” ca să râdeţi de fetele funny pe care le veţi avea în acele momente. Mai târziu filmarea va fi de-a dreptul preţioasă!

Poate fi un cadou pentru amândoi

Gândeşte-te că poţi beneficia şi tu de cadoul pe care îl cumperi. Nu de alta, dar ca să te asiguri că nu păţeşte nimic rău. 🙂

Te asigur că rezultatul obţinut va avea un mare efect şi se merită să pui în aplicare ideea de azi. Numai gândeşte-te că amintirile frumoase sunt cele mai de preţ cadouri pe care le poţi face.

Numai sta pe gânduri şi fă-ţi viaţa ta şi a celorlalţi să merite! Bucură-te de fiecare zi şi simte-te binecuvântat pentru ceea ce ai şi ceea ce oferi.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea de azi şi să ne povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai primit sau făcut până acum.

Momente pline de andrenalină îţi doresc,
Andru
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.