Cadoul binevenit: STICLA VALOROASĂ

 

Fără cadouri?

Ţi s-a întâmplat să fii invitat la o cununie civilă, nuntă sau la un alt eveniment unde ai fost rugat serios să nu aduci nimic? Nouă  da. Şi ne-am simţit foarte vinovaţi să mergem cu mâna goală. Era cununia civilă a unui prieten.

Trebuia să ajungem la Bucureşti, să participăm la cununie şi apoi să petrecem într-un local. Bănuiam că, pentru a realiza acest pas, au renunţat să plătească întreţinerea pe o lună sau două 🙂 ,aşa că ne-am strâns mai mulţi prieteni invitaţi şi am plănuit o surpriză.

Super 🙂 ideea!

Pentru că ni s-a comunicat că singurele atenţii acceptate erau florile şi băuturile alcoolice, deşi  nu erau recomandate 😉 , am decis să dăruim o sticlă valoroasă. Ce înseamnă? Am adunat bani de la fiecare invitat implicat în surpriză şi am găsit un mod inedit de a-i oferi.  Nu ne-a trebuit decât o sticlă şi nişte panglici. Cât ne-a luat pregătirea ei? 10 minute şi doar atât.

Iată cum am făcut noi şi câteva idei pentru a te ghida:

  • Am ales o sticlă deosebită şi am curăţat-o în interior. Chiar dacă mai miroase a băutură, nu contează. Dacă nu vrei să dai banii pe o sticlă nouă, care, obligatoriu, este şi plină şi va trebui să o goleşti, atunci mergi la un bar sau la un club şi cere o sticlă goală căci sigur au şi-ţi vor da.sticla surprize wow
  • Am rulat şi am legat banii cu panglică de satin, specifică pentru ocazii precum cununia şi nunta. Poţi să legi banii cum doreşti. Noi am vrut să fie uşor de scos din sticlă. Dar dacă vrei să chinui un pic sărbătoritul sau sărbătoriţii, atunci nu mai lega banii şi îndeasă-i aşa în sticlă. În felul acesta sticla va trebui să o fie spartă pentru a ajunge la „comoară”.Sticla valoroasa
  • Am adăugat in sticlă şi o fundă mare de cadou. Tu poţi adăuga mesaje, bomboane sau orice altceva. Dacă nu vrei să legi banii, adaugă şi nişte confetii. Acestea se vor răspândi în momentul în care vor sparge sticla.
  • Am pus sticla într-o pungă de cadou pentru a nu da de bănuit că ar fi altceva decât băutură înăuntru. Te sfătuim să faci la fel. Multă lume nici nu se uită să vadă ce băutură este. Se uită de sus în pungă şi mulţumeşte pentru cadoul primit. Este momentul în care decizi dacă surpriza va fi dezvăluită pe loc şi atunci îi vei propune să desfaceţi sticla şi să beţi conţinutul, sau dacă vei lăsa descoperirea la urmă, când persoana în cauza va decide să verifice cadoul, ceea ce se poate întâmpla şi după plecarea invitaţilor.

Îţi place ideea noastră? Prietenii noştri au adorat-o! A fost, intr-adevăr, o sticlă foarte valoroasă.Surpriza sticla

De altfel, sticla poate fi folosită ca un ambalaj original de cadou. Poţi dărui diferite obiecte: brăţări, lănţişoare, un stilou sau pix interesant, orice poate fi introdus pe gura sticlei. Încearcă! Vei savura reacţiile de entuziasm ale persoanei căreia i se adresează surpriza ta.

Hei! Şi dacă îţi place ideea de surpriză la sticlă, vezi articolul despre o scrisoare naufragiată 🙂

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.