Bluză handmade cu personalitate!

posted in: Cadouri | 1

Tricou handmade Cadoul perfect pentru cel mai bun prieten.

În fiecare an te loveşti de aceeaşi întrebare: ce cadou să fac celui mai bun prieten al meu? Scrii pe forumuri în disperare, ceri în stânga şi în dreapta un sfat, te rogi să ai inspiraţie şi să găseşti ce este mai potrivit pentru aniversarea respectivă.

Ştiu sigur că este mult mai uşor să alegi un cadou atunci când relaţia voastră de prietenie este la început. Şi la mine a fost la fel. În primii ani am dăruit tot felul de lucruri: cercei, brăţări, jucării de pluş, bluze, articole de înfrumuseţare, cărţi, albume foto şi multe altele.

Toate astea au fost pur şi simplu cumpărate din diferite magazine. Însă cu cât trece timpul, te cam saturi de astfel de cadouri şi vrei ceva mai mult, mai impresionant, poate amuzant … ceva care să rămână o amintire plăcută şi valoroasă. Nu mai vrei lucruri practice sau ornamentale pe care o să se adune praful cu trecerea timpului.

Am trecut şi eu prin panica: “trece timpul şi nu am nici o idee care să mă mulţumească” sau “vreau să îi fac un cadou original care să o lase mută de uimire”. Este de înţeles asta de la bun început.

Dar ce te faci când nu ai o imaginaţie bogată sau când nu ai inspiraţie? Bine este să apelezi la echipa Surprize Wow care îţi va da oportunitatea să alegi dintr-o largă varietate de idei de cadouri şi surprize pentru cei dragi.

Mai mult de atât, noi îţi vom oferi sprijinul de care ai nevoie ca totul să iasă perfect. Nu mai sta pe gânduri şi ai încredere că totul va ieşi super bine.

O bluză sau un tricou handwrited cu personalitate

Până în acest punct este clar faptul că vrei o idee originală şi plină de semnificaţie. Încă sunt de părere că cele mai reuşite cadouri sunt cele handmade. Aici nu mă refer la acele produse pe care poţi să le achiziţionezi de pe diferite situri sau din diferite magazine.

Din punctul meu se vedere sunt acele cadouri făcute de propria ta mână, în intimitatea casei tale şi atunci când tu îţi faci timp pentru această activitate.

Din moment ce cauţi un cadou mai special înseamnă că vă uneşte o grămadă de amintiri. Sigur aţi trecut prin multe întâmplări împreună care au făcut prietenia dintre voi mult mai puternică.

Te sfătuiesc acum să cauţi în mintea şi în inima ta acele amintiri plăcute pe cale vi le amintiţi amândoi cu drag. Gândeşte-te ce cuvânt sau ce expresie te face să zâmbeşti şi să retrăieşti acele momente.

Dacă pe tine te aduce într-o stare frumoasă, cu siguranţă o să îl aducă în aceeaşi stare şi pe prietenul tău. Doar de asta vă spuneţi: “suntem cei mai buni prieteni”.

De exemplu, eu şi cu prietena mea avem mai multe amintiri care ne fac să zâmbim. Prietena mea cea mă bună este acum doctor şi de fiecare dată când vorbeam despre orice, ea spunea tot mai des “este aşa pentru că anatomic este posibil”, “aoleuuuu”.

Sunt convinsă că ai înţeles că aceste expresii o să ne amuze mult timp şi că au rămas în istoria prieteniei noastre.

Toate aceste cuvinte merită să fie scrise într-un fel autentic. Eu m-am gândit iniţial că ar merge să fie aşternute pe un prosop sau un cearşaf. Însă nu mi s-a părut destul de bine.

Nu ar fi putut să se bucure prea mult de el. Aşa că cel mai bine a fost să scriu pe o bluză cât mai multe amintiri şi gânduri frumoase.

Cum să realizez bluza sau tricoul?

Primul pas este să cumperi toate lucrurile de care ai nevoie.

Achiziţionează un tricou sau o bluză care să se potrivească prietenului tău, carioci de mai multe culori gen marker permanent, un carton gros care să încapă în tricou, o panglică lată şi lista cu expresiile ideale .

Partea cea mai complicată este găsirea acestor expresii. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să retrăieşti acele momentele minunate care te încântă.

Sunt convinsă că o să găseşti ceea ce ai nevoie. Sigur această activitate o să îţi facă plăcere şi o să îţi crească cheful să realizezi acest cadou.

După ce ai rezolvat partea care îţi dă cea mai mare bătaie de cap poţi să te apuci să realizezi efectiv cadoul. Scrie mai mare şi într-o manieră dezordonată cu diferite culori acele expresii pe care le-ai selectat.

Înainte să scrii, ai grijă să pui cartonul între cele două fete ale tricoului pentru ca să nu se imprime pe spate atunci când scrii pe faţă sau invers.

După ce ai terminat tricoul, nu mai rămâne decât să îl împachetezi frumos şi să îl legi cu panglica pe care ai cumpărat-o anterior.

Pe lângă acest tricou te sfătuiesc să cumperi o felicitare amuzantă în care să scrii ceva destul de original. Încorporează în text orice despre tricoul pe care o dăruieşti.

Exemplu de text: „Am vrut să îţi arăt cât de multe amintiri ne leagă şi cât de mult ţin la tine. O sa îţi stea super cu tricoul ăsta!”

Crede-mă că reacţia pe care o vei primi va fi pe măsura aşteptărilor şi efortului tău.

Şi cam ăsta este cadoul bluza handmade cu personalitate.

Sper din toată inima ca reacţia pe care o vei primi să fie pe măsura speranţelor tale şi a bunei prietenii pe care o simţi.

Deci …

Ia aminte că un cadou muncit şi unic are mai mari şanse să fie apreciat!

Pune accent pe originalitate şi rezultatele vor fi satisfăcătoare.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

O viaţă plină de fericire îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.