Amprenta dragostei pe un obiect oarecare

posted in: Cadouri | 0

Cadouri handmade Un cadou pentru toate vârstele

Până acum am tot dat exemple pentru îndrăgostiţi, cel mai bun prieten şi copii, însă nu am dat prea multe opţiuni pentru bunici şi părinţi.

Recunosc faptul că marea majoritate a ideilor expuse pe site se pot modifica după bunul tău plac şi după nevoile tale. Însă, azi mi-am propus să scriu despre o idee potrivită pentru familie sau prieteni intimi.

De ceva vreme mă tot gândesc ce cadou fizic ai putea să dăruieşti celor dragi atunci când bugetul tău este destul de mic. Este normal să cauţi ceva care să aibă un efect super şi să îl impresioneze pe sărbătoritul tău.

Cum bine ştii, deja s-a strâns o bază generoasă de idei din care poţi alege cu încredere pentru diferite ocazii.

Te invit să răsfoieşti situl Surprize WOW şi să te bucuri de viaţa asta frumoasă pe care de asemenea ai primit-o în dar.

Dacă o iei logic, tot ce faci şi ai este un dar. Meditează un pic în acest sens şi ai să înţelegi cât de multe motive ai să fii şi să îi faci pe ceilalţi fericiţi.

Acum că în sfârşit ai înţeles că nu mai eşti în pană de idei pentru cadouri şi surprize, sper să îţi doreşti să te documentezi cu mult mai multe opţiuni. Asta îmi propun să fac şi nu mă las până nu voi reuşi.

Cum bine ştii, nu este uşor să găseşti varianta de cadou potrivită pentru cineva anume şi tocmai din această cauză te sfătuiesc să analizezi atitudinea celui pentru care vrei să dăruieşti. Este foarte important să ştii preferinţele, dorinţele şi plăcerile sale.

Lucruri handmade făcute cu drag şi spor

Ai observat că de ceva vreme se caută lucrurile unicat, handmade sau personalizate. Acestea au devenit populare şi ca să acopere cererea se deschid tot mai multe magazine sau site-uri care oferă acest gen de produse. Nu sunt împotriva lor, dar te asigur că este mult mai practic să confecţionezi chiar tu cadouri de acest fel.

Ai avantajul să fie gata la timp, să iasă exact aşa cum ai vrut, economiseşti ceva bănuţi şi câştigi experienţă iar pe viitor o să îţi fie mult mai uşor. Nu este complicat deloc şi rezultatul final o să fie mult mai apreciat datorită efortului pe care l-ai depus.

Acum că ştii care sunt avantajele, îţi voi detalia în ce constă ideea mea.

Este vorba despre un lucru textil, gen prosop, cearceaf, faţă de pernă, tricou, şosete, chiar şi lenjerie intimă pe care tu vei coase un mesaj original şi cu o mare semnificaţie. Orice ţi se pare în regulă pentru a fi purtat în casă fără jenă este super Ok :).

Acum câţiva ani am dăruit un prosop de mâini şi de fată pe care am scris mesajul „Te iubesc!”. A ieşit frumos şi mai ştiu că până şi în ziua de azi sărbătoritul meu îl foloseşte. Mi se pare că destul de des se gândeşte la mine atunci când îl utilizează :). Marfă, nu?

Confecţionează pas cu pas un cadou unic şi apreciat                         

În primul rând trebuie să te hotărăşti pe ce anume vrei să scrii mesajul ales de tine. Îţi recomand ca toată opera ta să fie poziţionată într-un colţ pe o suprafaţă nici prea mare, nici prea mică astfel încât să fie citeţ. Acum depinde de câte cuvinte vrei să coşi şi cât de mare este spaţiul alocat.

În continuare îţi voi descrie câteva exemple pe care le poţi lua în calcul:

1. O pereche de şosete: poţi să scrii lângă elasticul de la partea superioară sau acolo unde stau degetele. În cea de-a doua variantă, iese frumos dacă mesajul se va citi de către cel pe care le poartă.

2. O pereche de boxeri: îţi recomand să scrii pe partea din spate (where the ass is the boss).

3. Un tricou sau un cearceaf: merge foarte bine să scrii lângă tiv şi mesajul să pară ca o emblemă originală.

4. O faţă de pernă sau un prosop: scrie în diagonală sau drept pe ¼ din suprafaţa totală.

5. O pereche de mănuşi, fular sau multe altele: coase mesajul exact unde crezi că va avea un efect wow.

Mesajul pe care poţi să îl alegi depinde doar de tine şi de cel căruia vrei să îi faci cadoul. Orice expresie care crezi că vă descrie este potrivită. Ai următoarele posibilităţi:

1. Iubit sau prieten: “te iubesc”, “mulţumesc că exişti”, “te văd oriunde”, “mereu împreună”, “fluturi în stomac”, “ eu+tu=love”, etc.

2. Părinţi sau bunici: “te iubesc”, “mulţumesc că exişti”, “eşti cel mai bun”, “ best mom/ dad/ grandma”, etc.

3. Copii: “te iubesc”, “îngerii sunt lângă tine”, “cel mai bun copil”, “distrează-te pe bune”, “cel mai grozav”, “bravo”, etc.

Ca rezultatul final să fie bine conturat, te sfătuiesc să schiţezi mesajul uşor cu un creion pentru că în cele din urmă va fi acoperit cu aţă. La prima spălare se va curăţa şi totul va fi în regulă.

Bănuiesc că reacţia primită va fi pe măsură aşteptărilor tale. Nu mai are rost să îţi spun cât de mândru vei fi de tine la final.

Ia aminte că un cadou handmade făcut de mănuţele tale este mereu apreciat!

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Te îmbrăţişez cu drag,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.