Ambalajul care uimeşte: un gigant balon umflat şi plin cu tot ce vrei

posted in: Cadouri | 0

Cadou in balonMda, văd că nu prea ţi-ai bătut capul …

Se mai întâmplă să auzi ceva de genul atunci când oferi un cadou. Deşi într-adevăr ţi-ai bătut capul ca să faci cel mai bun dar, nu mereu îţi iese.

Chiar dacă te-ai gândit din timp ce să cumperi sau ce să faci, tot ai ajuns să cumperi ceva banal. Nu este nimic de condamnat.

Timpul trece şi posibilităţile de care dispui parcă nu îţi mai plac. De ce? Pentru ai impresia că nimic nu se potriveşte cu ceea ce îţi doreşti sau ai nevoie … Dar ce să faci? Nu poţi să mergi cu mâna goală! Asta este clar!  😆

Sunt destule cazuri în care ambalajul face mai mult decât cadoul în sine

Sunt convinsă că ţi s-a întâmplat să rămâi mască atunci când ai primit un cadou ambalat într-un fel anume. Este posibil să fi devenit şi mai entutiasmat în timp ce rupeai ambalajul sau cautai cadoul ascuns în mod intenţionat.

Prin urmare, chiar dacă nu ai cadoul perfect sau care măcar să te încânte, ai posibilitatea să te gândeşti la modul de prezentare al acestuia. Se ştie că un banal obiect are o valoare mai mare dacă este bine împachetat.

Cum bine ştii sunt câteva opţiuni pe care le poţi lua în considerare atunci când vrei să împachetezi darul. Îţi voi aminti câteva dintre ele:

o formă de bomboană, ciocolată sau orice obiect care aduce un zâmbet;

– o cutie mare în care este o cutie mai mică şi apoi tot aşa până ajungi la cadou;

– o cutie plină de confetii sau mingiuţe de plastic sau biluţe mititele;

– o bucată de bca legată cu o fundă;

– o cutie făcută în aşa fel încât să arate ca un tort, o prăjitură, o sticlă sau orice obiect îl reprezintă pe cel care primeşte cadoul.

Acestea sunt doar câteva idei, însă azi vreau să îţi prezint alt gen de ambalaj numai bun pentru mulţi şi anume: banalul BALON.

Ideea constă în introducerea într-un balon mare şi bine cauciucat a cadoului ales de tine (trebuie să fie un produs fără margini ascuţite sau tăioase) împreună cu nişte baloane mult mai mici, mingi de plastic colorate sau confetii.

Cadoul pare băgat în balon ca prin minune

Deşi pare magie, te asigur că nu este. Este chiar uşor şi scapi foarte ieftin dacă  optezi pentru genul ăsta de cadou-surpriză. Trebuie decât să găseşti un mic cadou pufos, să cumperi balonul rezistent, nişte mingiuţe sau confetii şi apoi să te apuci de treabă.

Ca să vezi exact cum să faci această magie, urmăreşte video-ul de mai jos:

Sper că ai observat că nu este mare lucru şi că rezultatul este chiar frumos. Acum numai rămâne decât să îţi  pui imaginaţia la treabă şi să te pregăteşti să îi uimeşti pe cei dragi.

Scapi şi de data asta uşor şi fără cine ştie ce efort

Gândeşte-te că în acest fel orice cadou luat la nimereală o să fie văzut ca ceva destul de wow. Chiar şi un maimuţoi de pluş o să primească un “Muamă!!!”

Te asigur că rezultatul va avea un mare efect şi se merită să pui în aplicare ideea de azi. Numai gândeşte-te că ceva mic se transformă în ceva mare şi bineînţeles că vei primi laude pentru originalitate.

Numai sta pe gânduri şi fă-ţi viaţa ta şi a celorlalţi să merite! Bucură-te de fiecare zi şi simte-te binecuvântat pentru ceea ce ai şi ceea ce oferi.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea de azi şi să ne povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai primit sau făcut până acum.

Momente magice îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.